Мандрівки > Майбутні

„День Велосипедиста” в Тернополі

<< < (17/33) > >>

Andrizzio:
тоді вже ліпше шоб та дверка проходила через раму, але рами є різні  :-\

CoRacK:
Pозслабтеся, з нашою ментальністю, ровери крали, крадуть і будуть красти ще дуже довго і які б ви стоянки не придумували, всеодно без нагляду велосипеди залишати не можна.

P. S. Pозкажу, що було зі мною: було якесь свято, купа людей на вулицях, я з другом причепив ровери до паркану під Універмагом, зайшли в магазин буквально на 5 хв., коли вийшли, то до нас звернулася міліціонер в цивільному (показала посвідчення) з рекомендацією так велосипеди більше не залишати, бо якісь два типи уже щось пробували відкрутити з велосипедів, але вона їх злякала.

Yanek:
Ну щодо того, що в нас все [цензура], і все так погано, то я маю з того приводу думку: як ти налаштований, так воно і буде, типу десь по принципу фільму секрет:))
Лишав в центрі вечером роверок припнятий , запихаючи на багажник і велорукавиці і велоповязку -ніякий циган ніц не стиряв. Я все таки зхиляюся до думки думати про людей навіть краще, аніж вони часом є. (В мого дєда Україну таки прям з подвіря [цензура]..але то офтоп:)

Yanek:
Ше є одне прохання, до всіх хто має бажання і фізичне вміння (я таким, на жаль не володію), розробити попередню афішку велодня. Попередню - бо не все узгоджено. Але нині та думка прозвучала від Бориса Гори, і я думаю вона слушна. Такі афішки можна було б розклеїти по всяких там спортклубах, велосекція та ДЮСША, щоб люди вже наперед знали що таке, і можливо чимсь долучалися, чи принаймні запланували там бути. Pозклеюватися погодився сам Гора:) так що прохання не образити славного туриста, і зробити щось прикольненьке.

Афішка добре б, аби була простенька і можлива до роздрукування на звичайному принтері в ЧБ. Повна інформація про акцію є в Положенні. Воно в додатку.

Наперед дякую за ініціативність. Зголошуйтесь, а результат кидайте тутка

[вкладення вилучене Адміністратором]

CoRacK:

--- Цитата: Yanek від 04.03.2009, 22:54:41 ---Ну щодо того, що в нас все пиздять, і все так погано, то я маю з того приводу думку: як ти налаштований, так воно і буде, типу десь по принципу фільму секрет:))
Лишав в центрі вечером роверок припнятий , запихаючи на багажник і велорукавиці і велоповязку -ніякий циган ніц не стиряв. Я все таки зхиляюся до думки думати про людей навіть краще, аніж вони часом є. (В мого дєда Україну таки прям з подвіря зпиздили..але то офтоп:)

--- End quote ---
Я раніше теж був кращої думки про наших людей, поки не почав стикатися зі спробами крадіжки мого велосипеда (добре, що хоч жодного разу не вийшло вкрасти), а тих спроб було кілька :(. Тут російська рулетка - трапиться злодій, то плакатиме твій ровер, а не трапиться, то той ровер і цілий день не припнятий може стояти.

P. S. В мене ті положення щось не завантажуються :(.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version