Мандрівки > Майбутні
„День Велосипедиста” в Тернополі
Erazel I-st:
Ці стоянки не катять. То лише для переднього колеса, раму нема за що чіпати.
Ось так я уявляю стоянку. Вверху ізометрія, внизу вид зверху(кілька боксів поряд). Кругами помічені шарніри. ті "дверки" можна буде закривати на колодку, щоб не відривши дверку не можна було підійти до велосипеда. Самі велосипеди можна буде привязувати до "рами" стоянки.
wuwuzange:
--- Цитата: erazel від 04.03.2009, 12:01:14 ---Ці стоянки не катять. То лише для переднього колеса, раму нема за що чіпати.
--- End quote ---
та про котру я писав!!! там можна і за раму!
Andrizzio:
--- Цитата: erazel від 04.03.2009, 12:01:14 --- Ось так я уявляю стоянку. Вверху ізометрія, внизу вид зверху(кілька боксів поряд). Кругами помічені шарніри. ті "дверки" можна буде закривати на колодку, щоб не відривши дверку не можна було підійти до велосипеда. Самі велосипеди можна буде привязувати до "рами" стоянки.
--- End quote ---
то вже не для ровера, :D ;D , а для коня чи верблюда */\* . і матеріалу багато піде
wuwuzange:
--- Цитата: erazel від 04.03.2009, 12:01:14 ---Ці стоянки не катять. То лише для переднього колеса, раму нема за що чіпати.
Ось так я уявляю стоянку. Вверху ізометрія, внизу вид зверху(кілька боксів поряд). Кругами помічені шарніри. ті "дверки" можна буде закривати на колодку, щоб не відривши дверку не можна було підійти до велосипеда. Самі велосипеди можна буде привязувати до "рами" стоянки.
--- End quote ---
ПPЕКPАСНО!!!
Будуємо сарай!!! :D
Erazel I-st:
Краще будувати сарай чим шукати викрадений велосипед
Якщо такі естети то можете зробити фігурну ковку. Я лиш запропонував ПPИНЦИП, а як ви його оформите мені насрати >:D.
Я ж не кажу робити ще й зверху перекриття. Просто раджу щоб велосипед загороджувало з 4 сторін. Так значно важче зловмиснику буде перекусувати ланцюг яким буде причіплений велосипед.
Навігація
Go to full version