Доречі вчора ледь не розмазався по капоту. Летів по дорозі від 2 лікарні до Чалдаєва(біля "співучки"). Швидкість була кілометрів 50. І тут бачу воділа попереду повертає з зустрічної полоси через мою в поворот(тобто він наліво повертав). Бл_, я думав реально всруся, бо на тонких колесах тормози не тормози, а на такій швидкості нічого не вдієш. Якось інстинкт підказав просто зправа його обїхати. Хоча по правилах велосипедист теж учасник руху і його мають пропускати в таких ситуаціях.НУ правда мале оправдання тому воділі було - були сутінки а я їхав без фонаря, і він міг мене не замітити, хоча це важко, адже у мене на одязі є пару світоловідбиваючих полос.
Проте треба визнатищо і велосипедисти теж часто нарушають, але то в основному якісь гамнярі, а страждають потім нормальні.
Я вже казав "цифроАнрі" що треба бл_ на футболку вліпити надпис великий "Я можу їхати швидше 60 км/год" щоб блін небуло так як з Енді, щоб знали що велосипедист не черепаха і може теж швидко їхати і його треба пропускати.