Будьласка залогіньтеся або зареєструйтеся на shpryha
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
мене в дитинстві з гори на 2ох колесах спускали, і я мав або вбитись об стіну в кінці спуску або до кінця спуску навчитись їхати і вижити ...
Спробуй згадати, як сам навчився.
знімати колеса і бігати за дитиною. нехай відштовхується спочатку ногами, а далі діло піде.З.І. куплю коліщата під 16" колесо.З.З.І. який вік?
Для мене то вартувало майже нічого... якихось 3-5 км легкої пробіжки
1. Сидіти на ровері - балансувати зі сторони в сторону відштовхуючись ногами.2. Відривати ноги від землі і ставити на педалі. 3. Їхати відштовхуючись ногами.4. Бігти за ровером і злегка підтримувати - нехай дівчинка відчує ровер. 5. Відпустити в разі чого обіпреться на ногу - ми цього вже навчилися.
Якщо не дістає ногами - то ставиш дві цегли під ноги - щоб повчилася балансувати. Потім без цегли щоб не боялася спертися на ногу. Ну а потім бігати звичайно
Особисто я свою малу вчив просто ...
Особисто я свою [censored] просто - сажав на [censored] , заставляв ставити ноги на [censored] і легенько [censored] , а сам ззаді тримав за [censored] і штовхав. Потім заставляв [censored] все швидше, і в якийсь момент просто відпустив, вона того навіть не помітила. Але тут у мене була [censored] , а вона дуже устойчива, з її шириною і вагою [censored] її завалити просто нереально. Да й [censored] на той час було не 5 років а 18