Тема: Слабкий сигнал від Wi-Fi  (Прочитано 17324 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.


Offline Стечкин

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3762
  • Карма: +105/-54
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
« Reply #30 : 13.05.2011, 23:24:59 »
стечкын не тупи...


куда вже проще...
http://www.technotrade.com.ua/Products/pigtail-ufl-ntype-female.php
http://bezprovodov.in.ua/pigteyly-pigtail/pigtail-u.fl-to-n-type.html
якшо паяти влом

ти в реалі покаж, а на картинці всі розумні
розпродаж
через стан здоровья не можу їздити

Offline teodor4ik

  • Кшатрій
  • Ветеран
  • ***
  • Повідомлень: 4812
  • Карма: +173/-13
  • Стать: Чоловіча
  • крокодил, carrera-banshee, спеш-enduro, аркус
    • Перегляд профілю
« Reply #31 : 13.05.2011, 23:31:36 »
тоді юсб віфай тобі в зуби (а краще pcmciа/pcix бо інтерфейс швидший)... а взагалі як правило віфай адаптери там-же де оператива знаходяться, тобто на видному місці під кришечкою... але саша зрештою прав... якшо можна купити готове і недороге рішення, а руки до того не ростуть, то краще не страдати.

Дописано : 13.05.2011, 23:43:46
ти в реалі покаж, а на картинці всі розумні
шо перехідник показати, чи то прошо я сразу подумав? в чом вапрос, я не пойняв?
« Останнє редагування: 13.05.2011, 23:43:46 від teodor4ik »

Offline Стечкин

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3762
  • Карма: +105/-54
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
« Reply #32 : 14.05.2011, 11:05:07 »
ти, Тед, ніц не розумієшся на прикладній сєксуальной є№лє :( , але все рівно намагаєшся давати поради

це я то того, шо можу тобі показати, як по вайфаю підключив до свого роутера (самий дешевий тплінк) двох сусідів, причому ж в обох ноути. один з сусіднього під"їзду, поверхом вище, а другий взагал в сусідньому будинку метрів за 70 від мене. на роутері саморобна антена з саморобним подовжувачем...
розпродаж
через стан здоровья не можу їздити

Offline Vadila

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1554
  • Карма: +11/-6
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
« Reply #33 : 14.05.2011, 11:14:22 »
Як поставити пароль на вф?

Offline Стечкин

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3762
  • Карма: +105/-54
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
« Reply #34 : 14.05.2011, 11:26:29 »
тобі пароль треба чи фільтрацію по МАС-адресі? (шоб до твого роутера не підключалися всі, хто вайфай має)

в мому роутері пароль роутера встановлюється в розділі System Tools
а фільтрація WireLess

якщо знаэш 10 англыйских сыв сам розберешся
розпродаж
через стан здоровья не можу їздити

Offline Vadila

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1554
  • Карма: +11/-6
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
« Reply #35 : 14.05.2011, 11:35:03 »
в мене TP-LINK

Offline Erazel I-st

  • Головний модератор
  • Ветеран
  • *
  • Повідомлень: 6615
  • Карма: +63/-18
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
    • Erazelium
« Reply #36 : 14.05.2011, 17:36:00 »
в мене TP-LINK
Співчуваю.
Ви звали? Я прийшов. Помріть же флудерасти.

Offline worm

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 533
  • Карма: +15/-1
  • Стать: Чоловіча
  • Raspberry
    • Перегляд профілю
    • worm.te.ua
« Reply #37 : 14.05.2011, 20:07:45 »
Співчуваю.

а чому співчувати....ще досить нормальна залізяка... от зараз почали всякі getnetи продавати і навіть працююють 8). Прибажанні і прямих рукаї багато що можна натворити із простого роутера.

Offline Andy

  • Кшатрій
  • Ветеран
  • ***
  • Повідомлень: 1067
  • Карма: +69/-1
  • Стать: Чоловіча
  • Magellan Polaris
    • Перегляд профілю
« Reply #38 : 15.05.2011, 10:20:53 »
Співчуваю.

По крайній мірі, це краще, ніж д-лінк дір-100 чи 300
Хто в пробці постояв, з велосипеда не сміється.

Offline teodor4ik

  • Кшатрій
  • Ветеран
  • ***
  • Повідомлень: 4812
  • Карма: +173/-13
  • Стать: Чоловіча
  • крокодил, carrera-banshee, спеш-enduro, аркус
    • Перегляд профілю
« Reply #39 : 15.05.2011, 11:19:49 »
По крайній мірі, це краще, ніж д-лінк дір-100 чи 300
а шо не так з 300?? вже кіко років в т.ч. на 40 і "ні єдава разрива"... паше з телефонами, нотами, нетом і парою стацмашин...