120 днів ніхто не згадував про правила. Пора їх нагадати
Також хочу добавити від себе.
оскільки в даній статті йде акцент на "Сидінні на колесі", технологію якого ми не застосовуємо то варто завстосовувати наступне правило:
--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Кожен учасник ЗОБОВЯЗАНИЙ бачити в будь який момент часу мінімум 1 учасника попереду себе і мінімум 1 позаду.
Якщо з горизонту зникає участик Зменшуєш швидкість і чекаєш поки він не появиться.
Якщо через 5-10хв. він не зявляється повертати назад і шукати, але якщо відомо, що він попередив про зупинку (наприклад шнурівку завязати чи штанку поравити) просто зменшити швидкість щоб не прийшлось доганяти на всіх парах (Травма одного - наслідки всьому колективу!)
Вищий приорітет має останній учасник--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
В поїздці 3-5 травня в Закарпаття я вже бувало подумав, що загубився коли тривалий час не бачив нікого попереду. Добре, що позаду бачив двох учасників які теж відстали.
Це було коли я біля джерела набирав воду, а Бхаг і Удав (зустріли львівян).
--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Також Варто домовитись про умовні позначення зупинки. Щоб не приходилось доганяти переднього учасника.
Теж закарпаття Коли в Романа спустило колесо другий раз! Я не докричався до Xlibes і не догнав його. Також озираючись назад Роман їхав дальше і можна було подумати що все гараз.
Врезультаті такої діяльності ми розбились на 3 гурти відстанню 2 км і 200м!!!