та нормально.... Ікарус ж угорський! звідки в них знання англійської та російської мови...
бував я там... там народ інглішу апше не знає... хіба молодняк троха... ледь через мовний барєр на просрав свій поїзд додому... я 15 хв шукав хто знає інгліш чи руссіан, а коли знайшов виявилось шо поїзд стартує за 20хв з іншого вокзалу, а туда валити на метро з пересадкою... добре шо я вчора здуру білет купив і не скористав його... кароче застрибував вже на ходу(там двері автомат. з кнопкою аварійного відкриття ззовні, шо я і зробив
)...
..............................................................
а в іншій поїздці на вокзалі в будапешті (тож по дорозі додому) побачив знайомий стиль одягу і поведінки в девушек і рішив провірити чи правильно здогадався... діалог вийшов наступний:
- ата медабере бе хібру?
- кен!
- мейбі інгліш?
- ес!
- а по рускі?
- да!
кароче вона була родом з росії але зара живе в ізраїлі і їде до бабці в україну через угорщину(так можна більше багажа везти, і взагалі дешевше)...
Дописано : 17.06.2009, 09:57:03
І ше, їхав вчора ше в кацапському типу кагбе неоплані скукоженому.Так там на вікнах пише "Аварійний вихід" назовні, шоб це могли прочитати люди повз яких проїжджає автобус
це шоб знали де лапати тих шо аварійно виходять...