тотальна європеїзація? назви навскидку хоча б пару прикладів)
Під даним терміном я маю на увазі формальний перехід на "європейські моделі" розвитку тих чи інших систем держави. Тобто є якийсь дядечко (європейський олігарх, або власник транснаціональної компанії і за сумісництвом європарламентар або ще член якоїсь структури) і за гранти (хабар (термінологія західного проекту)) держ.інституціям України проштовхує якісь "євроінтеграційні" ідеї і тут починаються "реформи". А той дядечко отримує новий ринок для свого товару. Тут може навіть не тільки Європу варто виділяти, а радше "цивілізований Захід".
Приклади:
1. Відкритість економічного простору України для виробників Європи.
2. (О)болонський процес у вищій школі.
... ну і такі неоднозначні структури
3. СОТ
4. ВООЗ
5. ....і мабуть НАТО
То все написане мабуть репліка на допис Славка. У Європі Україна не потрібна, потрібні наші повії, хороші працьовиті робітники різних напрямків і рівнів (зі спеціальною і вищою освітою), потрібна Україна як транспортний коридор на схід і ще як місце зливу своїх відживших і заборонених промислових, харчових і інших технологій....
Але то вже виходить флейм і офтом для роверового форуму, тому трохи до роверів.
От я їжджу на свому Trek'у, хтось з нас на Kellys'i, Author'i, Garry Fisheri, Rock Machine.
Але чому в Україні не має свого МТБ-ровера?! А якщо і є то чому на цьому форумі ми про нього не писали.
Чому практично всі компоненти виготовляються десь(як правило China), а не тут.
Стосовно розвитку велоінфраструктури - це гадаю може робитися і нами, хоча би на рівні ідей, але детально сформульованих і обдуманих.
2ted
Ізраїль має колосальну діаспору в США, а краще сказати колонію - США.
+ Значна частина керівників Євроструктур відчуває свої корені.
От не подобається їм Іран і вже там антидемократичний режим. Ну мені видається, що країна Іран з кількатисячною історією і традиціями вже якось сама може вирішити свої пріоритети розвитку без колиски демократії і еталону культурності.