Будьласка залогіньтеся або зареєструйтеся на shpryha
Всього голосів: 8
Голосування закінчилося: 05.11.2009, 22:14:08
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Це вельми важливо насамперед для мене, і якщо все справдиться, наприкінці голосування обіцяю повністю розкрити свої думки. П.С.: Ходив сьогодні по ринку, і навіть міряв шлеми, то були "фули" і більш мотоциклетні, ніж велосипедні, й поки-що не придбав (швидше за все буду брати за 400 грн.)
ше опитування тре в яку пору доби попадали в ДТП....)
А мені НЕ смішно! На даний момент міг лежати на Підгородньому кладовищі, а не на форумі писати і льотати по шальоних вулицях славного та файного міста-героя Тернополя!!!
різниця між шлемами за 100 грн і за 100$ лише візуальна. ТТХ обох шоломів однакові. Дешевий і дорогий захищають однаково.Ти переплачєш виключно за вигляд, дизайн та якість оздоблюваних матеріалів\зборки.
ну не скажи... елементарна якість застібок шоб не зірвало з черепа, вага, продуманість конструкції тих же кріплень, вентиляція, банальний контроль відповідності заявленим стандартам...
Ти переплачуєш виключно за вигляд, дизайн та якість оздоблюваних матеріалів\зборки.
ще раз пишу - ТТХ одинакові. ТТХ - це надійність захисту від удару - це те для чого шолом і призначений в першу чергу.а застібки, вага, вентиляція... і решту дрібноти - я ж писав вище.