Учора нас загребли в центральний відділок
.
А діло було так: ми проїхались навколо озера, заїхали в фуршет і затарились пивом і бірміксами та покотились на площу. Ну і всілись в алейці яка веде від "Перемоги" до УМВС
. За хвилин 10 до нас підійшли двоє і показали посвідчення. Ну все думаю, загребуть за розпиття. Та діло було все ж краще для нас, треба було понятих і масовку на опізнання(правда ми ще цього незнали, просто сказали що треба понятих). Ми пішли в центральний відділок, а велосипеди позвязували і лишили біля центрального входу. Повели нас якимись коридорами по поверхах. В якийсь момент наш супроводжуючий проходив повз якогось іншого опера, і я почув фразу "відкатаєш їх всіх". ну думаю розвели нас, і зараз притягнуть за розпиття та відкатають відбитки пальців. Але все обійшлось. Нас завели в якусь кімнату, записали дані та розділили - 3 були масовкою а 2 були понятими. Ну пройшло упізнання і нас відпустили. Але до того було пару напружених хвилин. Бо як признався Млад він всерйоз переживав щоб потерпілий від нервів і переживань не вказав на когось з нас
. Але ні, все пройшло гладко і без сюрпризів. Вийшли ми навулицю і хотіли сфоткатися на сходах УМВС з пивом(бо у кожного було пиво), але дежурний на вахті сказав що на сходах фоткатися неможна. Ми зібрались і покотились кудись подалі, щоб таки не загребли за розпиття потім. Але на далеко нас не хватило, сіли на сходах театра
.