А до того й призвело що дехто "любить поговорити показуючи на шишки"
. Особисто мене так пару раз виносило, коли говорив з Кораком, бо коли їхав сам то їхав вздовж краю і думав про своє. А от говорити краще коли ти збоку, а не позаду, так краще чути. Тому на дорогу трохи і виїзджали. Тому я й нелюблю траси. Для мене ідеал це районна дорога де машина появляється раз на пару годин(від ігровиці до збаража наприклад) і можна спокійно крутити педалі в розміреному ритмі і милуватися природою/насолоджуватися розмовою.
Що до темпу то таки було, Як з ланцюга зірвалися, чогось рвали когті по повній. Коррак просто швидко їхав, як йому звично, а деякі "лічності" просто старалися виїбнутися і показати що вони теж швидко вміють. Я ж собі з Андріціо і Вувузанге повзли собі позаду думаючи про своє. Особисто я просто неміг швидко, бо був голодний і ноги нерозрухані(довга зима дома далась взнаки), і то навіть при такому темпі середня у мене була 19 км/год.
Так що пропоную назначати ведучого і замикаючого і видати їм по рації і пневмату, щоб порушників відстрілювали на місці і в той же час мали звязок щоб в разі поломки можна було всім гуртом зачекати. Бо був випадок коли у Скелетона спустило колесо, а Вєталь і Корак незупиняючись і не реагуючи на свист погнали далі. Особисто я б за таке в далеких походах розстрілював на місці