Ну от була в вас ситуація, коли ви в дорозі, припустимо вже вечоріє, вам їхати ще кілометрів 10-20 а крутити педалі вже реально сильонок нема. Рушаєш, на шляху невеликий підйом, який ти зазвичай виїжаєш навтіь не помітивши, а тут проїжаєш пів підйома і стаєш, бо вже не можеж крутити педалі.
А доїхати таки треба.
Бувало таке?
Цікаво просто почути ваш досвід, скільки потрібно відпочинку, щоб таки доповзти.
У мене кілька разів таке бувало, але я свої можливості прибзизно знаю, то як правило це ставалось вже порівно близько від дому, да і на дійсно великі відстані не дуже відїжаю, то я таки через силу докручував додому
Але це максимум 5-10 км в такому режимі проповзав. А от якщо раптом виявиться що треба 30?
Крім того вже був один випадок, коли я буксирував вел дружини, яка дотягнула до тернополя і на одній з перших зупинок громадського транспорту остаточно видохлась - в результиаті вона поїхала маршруткою а я злісно порушуючи ПДР покотив її вел своїм ходом
Коротше, чи бувало в вас таке, і як ви з таких ситуацій виходите, якщо у вас немає наметів чи можливості доїхати транспортом?