Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Сім самураїв

Сторінок: [1] 2 3 4
1
продам велокрісло
вживане, стан нормальний.




єдина засторога - загублений один ремінець для кріплення ноги, я вирізав зі шкіри
свою функцію виконує. при бажанні можна вирізати з іншого матеріалу


бонусом іде дитячий велошолом - теж б/к


ціна - 900 грн

2
Літо котить на нас, ми котимо в літо


Неділя, 29 травня.
Ровери, ковбаски, жарти по ситуації)

3
Вкрали на Рєпіна, 18   0635997555 Віталій




4
все як завжди: ідилія, релакс і дзен)

6
запрошуємо  прокатнутись бадьорим темпом по жовтих неозорих полях навколо Тернополя.
кілометраж приблизно 70-80 км.
з собою взяти воду і їжу-перекус.
шолом\ровер вітається)
хороший настрій теж.
не палимо цигарки\не п"ємо алкоголь.

7
цим постом  я перерізаю стрічку, що стримує чисельну велоспільноту від вітань)

8
наша прошова найпрошовішіша прошова з усіх


ну і класично, прохання відписатись про участь, щоб зорієнтуватись в кількості людей і кілограмів ковбасок)

9
Шановні шприхалі та шприхальки!
Щиро запрошуємо вас усіх катнути наш традиційний ранньосезонний маршрут селами та полями в ліс біля Прошови.
Погода обіцяє бути чудовою - а ваше товариство емоції від погоди тільки підсилить.
Формат покотеньки - як завжди неспішно-жвавий) усі їдуть як зручно і нікого не залишаємо позаду.
під час поїздки ми традиційно утримуємось від алкоголю, цигарок та інших наркотичних речовин)
Штирити буде від сонця, повітря і доріг!)

10
Заплановані / 2013: ядерна зима!
« : 10.12.2012, 15:08:47 »



Зважаючи на всі застереження мутновидців про раптовий брак сторінок в календарі майя - мусимо в екстреному порядку згадувати давно забуті навички колективного полювання.


Отож - урочисте  набирання апетиту на традиційний шприхальський шашлик оголошую відкритим!

Прошу шановних шприхалів провітрювати шкури, перемотати кам"яні сокири і позабирати стріли від жаб.

Зголошуємось,  рахуємось, пропонуємо, сперечаємось, погоджуємось і визначаємось!

отже!
у неділю 13 січня 2013 року о 13.00
навпроти магазину "Карпати".

прошу зголоситись точно всіх, хто плануєм бути - для уточнення кількості і об"єму порцій)
Все вдасться!)

список везунчиків:
- самурай
- Бхагаван +1
- екслібес
- тудей
- Енді
- Аеліта
- Орг
- Френкі
- Зомбі + 1
- скелетон

11
з огляду на ситуацію, котра склалась в барахолці пропоную обговорити це.
людина продає річ. ціну назначає яку хоче - бо ніхто не може йому вказувати за скільки продавати, вірно? не переходити на особистості, не вживати слова на кшалт "нахера, шукає дурнішого за себе і т.д.". при чому то від людей - котрі самі торгують найбільше барахлом велосипедним і також встановлюють ціни такі, які собі хочуть.

давай не будем розводити полеміку? я вважаю шо маю святе право огородити жителів форуму від покупки херні за 100500 грн.
ні, бо це тільки твоя думка. раціональна. ровер був реставрований, може нести якусь естетичну чи мистецьку цінність. ретро чи вінтаж. я не заплатив б иза нього стільки грошей, але я не бачу жодної причини, по якій ві не може продавати аткий ровер за такою ціною.
 Тед, скажи мені будь ласка, оцінщик ти наш, - скільки кошьує на твою думку оце фото??

якщо завтра хтось буде його продавати за мільйон баксів  в барахолці  - ти будеш кричати шо це невірно?? правильно, бо це фото коштує 4 з половиною мільйони.

думаю, ви зрозуміли, що я хотів сказати.


12
Всіх, хто вже трохи катався цього року і тих, хто ще не витягував ровера запрошуємо у неділю на офіційне відкриття велосезону Шприхи.
маршрут традиційний - Прошова і назад)

збір на Театральному майдані
час - 10.00

у програмі: мальовничі далі, змащені педалі, велосипедні каски, дим і ковбаски)

Поїхали!

13


Запрошуємо усіх!!!!!!!
збір на 12.00 навпроти зупинки "магазин Карпати"

дуже велике прохання відписатись в цій темі, щоб я міг вас порахувати і запланувати все, що планується)

1. x-libes
2. сім самураїв  - 2
3. Аеліта
4. Орг-100гаш
5. Зомбі - 4
6. Дрім - 1
7.  Андріціо
8. Бхагаван - 2
9. Олег
10. Теодор
11. Капоне
12. Вувузанге
13. Ворм
14. Френкі
15. Капоне
16. Флаєр
17. Еразел
18. Бла-бла
19. Енді
20. Антон Одобецький
21. 2Day
22. Скелетон - 2
орієнтовний бюджет на 1 людину - 40 грн.
і ще в нас стоїть питання оплати за хостинг - 330 грн. їх також треба поділити між шприхалями.

14
Хочу нагадати шановним шприхалям, що дбайливо зібрані восени яблука тільки взимку набувають справжнього смаку і аромату)
Саме тому пропоную завтра, 9 січня 2012 року прокатати наш традиційний яблучний маршрут. сьогодні робив тест драйв дороги і атмосфери - всі служби працюють на відмінно, скафандр герметичний і температура за бортом комфортна.
збір - на 10.00 біля причалу, з огляду на те, що традиційне місце збору шприхалів тимчасово зайняте стріляючо-випиваючими.

а щоб додати затишку майбутній покотенці - сьогодні обов"язково запечіть ябка і зваріть глінтвейн)
Цитувати
Як приготувати запечені яблука з медом, родзинками і червоним вином?

Запечені яблука з родзинками, медом, червоним вином і корицею - відмінний пісний десерт. Яблука для десерту треба взяти великі й солодкі.

На чотири порції потрібно:
чотири великі яблука
двісті грамів родзинок
мелена кориця і чотири палички кориці
двісті грамів меду
сто грамів червоного вина
чотири столові ложки яблучного оцту
один лимон

Приготування:

1.Ізюм вимити, просушити, змішати з яблучним оцтом і цукровим піском і залишити для набухання. Духовку нагріти до 170 градусів.

2.З яблук обережно вийняти серцевину, намагаючись не порушити цілісність плодів. Начинити їх родзинками і покласти у форму змащену жиром.

3. Розчинити мед у вині, додати щіпку кориці і полити цією сумішшю начинку.

4. Поставити яблука в духовку на двадцять п'ять хвилин. Вийняти, остудити і прикрасити паличками кориці і шматочками лимона.

Як зробити страву смачнішою: розкришіть вівсяне печиво і посипте начинку в яблуках, перш ніж поставити їх у духовку. Десерт вийти ароматним і з хрусткою скоринкою.

15
нарив пару халтурок власного виробництва)
кому не вистачає натхнення на покотеньку або ж довгими зимовими вечорами поностальгувати - просимо сюди)















Сторінок: [1] 2 3 4