shpryha

Загальний => Флуд, Флейм і Оффтоп => Тема розпочата: Erazel I-st від 08.01.2010, 14:02:27

Назва: Вино і цукор
Відправлено: Erazel I-st від 08.01.2010, 14:02:27
Панове, таке запитання - цукор має розчинятися в вині? А то люблю солодкі напої, а вина в основному терпкі, і скільки не кидав цукор він ніяк нехотів розчинятися
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: teodor4ik від 08.01.2010, 16:44:15
Панове, таке запитання - цукор має розчинятися в вині? А то люблю солодкі напої, а вина в основному терпкі, і скільки не кидав цукор він ніяк нехотів розчинятися
а ти попробуй заварити крутий сироп, або банально підігріти вино але не більше 70 град.
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: Стечкин від 08.01.2010, 16:54:08
Панове, таке запитання - цукор має розчинятися в вині? А то люблю солодкі напої, а вина в основному терпкі, і скільки не кидав цукор він ніяк нехотів розчинятися

хороше вино - терпке вино.

купи собі чорнило в паперовому пакеті і буде тобі щастя.

або ідь зі мном весною в долину нарцисів - закарпатьске доашнє вино солодке
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: Erazel I-st від 08.01.2010, 17:34:12
Про долину то думаю погоджуся. Але вернемось до наших баранів.Точніше вин. Може бути таке що цукор не розчиняється в "порошкових" винах, а тільки в натуральних? Бо коли в Теда пили моє "чорнило"(брат якесь з моря привіз "домашнє") то цукор в ньому розчинявся
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: mlad від 08.01.2010, 19:39:14
хороше вино - терпке вино.

купи собі чорнило в паперовому пакеті і буде тобі щастя.

або ідь зі мном весною в долину нарцисів - закарпатьске доашнє вино солодке
терпке вино - молоде вино!!
Воно не мусово буде хорошим...
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: Стечкин від 08.01.2010, 20:09:52
терпке вино - молоде вино!!
Воно не мусово буде хорошим...


може бачив дороге солодке вино?

терпке вино не мусово молоде )
сам прикинь - Еразел пьє молоде вино?

про всяк випадок див. підпис під моїм аватаром
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: Erazel I-st від 08.01.2010, 21:04:50
Ну пив я і молоді вина, і вина старші за мене. І доречі хороші дорогі вина мають смак винограду а не поненятної терпкої бурди(помню колись віднайшов на гориші пляшку яку розпив ще років 5 дотого, так вона до того часу пахла виноградом). Але біда в тому що я їх собі позволити неможу часто. Вот і обхожусь всякими простішами винами.  :), Єдине що сподобалось з наддешевих це Сангрія. Славффко підтвердить. А от всі інші марки то жалка пародія на вино. Приходиться самому "хімічити"
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: Віталько від 09.01.2010, 09:03:13
Блін, Сангрія то кампот! То не вино!
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: teodor4ik від 09.01.2010, 10:34:07
Єдине що сподобалось з наддешевих це Сангрія. Славффко підтвердить. А от всі інші марки то жалка пародія на вино. Приходиться самому "хімічити"

рекомендую JP Chenet - medium sweet недороге (70-90грн.) фрацузьке 2річне напівсухе вино

Дописано : 09.01.2010, 10:35:40
ПееС можу його організувати по 5 евро .. але привезуть з франції...

Дописано : 09.01.2010, 10:43:11
може бачив дороге солодке вино?

кагбе вино ціну набирає з роками... з роками цукор переброжує в спірт... таніни(терпкі елементи) мають властивість з часом розпадатись...

тобто дороге вино по европейськи, то як правило:
- сухарь
- нетерпкий
- неміцний
- і ваапще гадость редкая...

дороге вино по нашенськи:
- містить виноградні елементи
- приїхало здалеку
- колись то було круто
- ну дуже вже гарна етикетка
Назва: Re: Вино і цукор
Відправлено: andriy від 09.01.2010, 13:22:56
Трохи не пряма відповідь на запитання, але:

http://dokkino.ru/448-ceny.-istorija-vserossijjskogo-obmana.html

Передача тупувата, але інформація в ній цікава.
Там наводиться факт, що в деяких винах, що продаються, ВЗАГАЛІ ВІДСУТНІЙ ВИННИЙ СПИРТ.