Мандрівки > Майбутні

Збараж 2009

<< < (15/16) > >>

wuwuzange:

--- Цитата: CoRacK від 14.03.2009, 21:22:17 ---Я в упор не знаю де той болгарський магазин :(, тому буду їхати на площу або пропонуйте інші варіанти :).

--- End quote ---

візьми таксі до "Диканьки", і їдь за ним!   ;)

CoRacK:
Ну то так би і сказали, що біля посту ДАІ, а то якийсь болгарський магазин десь знайшли собі ;D.

xlibes:
Та ну, невже? Таки нарешті поїдете в той омріяний і оспіваний Збараж.

Болгарський магазин, він і в Африці Болгарський. То побратим продуктового магазину, що на вул. 15 квітня і який сі зве "Молодіжний". А той, що далі і в сторону до посту даї - той "Болгарський". І так вже є від середини 90-хх років. Все через те, що там була пекарня при магазині, яку тримала болгарка і хліб там на самих початках випікався за болгарськими рецептами і технологіями. Був дуже смачний. Я одного разу з"їв цілого батона після школи, бо хтів їсти, а з дому вигнали, через те що не записав домашнього завдання. :)

Andrizzio:

--- Цитата: xlibes від 15.03.2009, 02:11:40 ---Та ну, невже? Таки нарешті поїдете в той омріяний і оспіваний Збараж.

Болгарський магазин, він і в Африці Болгарський. То побратим продуктового магазину, що на вул. 15 квітня і який сі зве "Молодіжний". А той, що далі і в сторону до посту даї - той "Болгарський". І так вже є від середини 90-хх років. Все через те, що там була пекарня при магазині, яку тримала болгарка і хліб там на самих початках випікався за болгарськими рецептами і технологіями. Був дуже смачний. Я одного разу з"їв цілого батона після школи, бо хтів їсти, а з дому вигнали, через те що не записав домашнього завдання. :)

--- End quote ---

хліб був смачний але ультрапрозорий - його можна було і три батона зразу зїсти  :D

CoRacK:
Я знаю добре лише ті об"єкти в яких хоч щось купую чи хочу купити ;D, наприклад знаю де велогурток по крос-кантрі на 15 квітня, знаю де секонд, а де той болгарський магазин не уявляю :(.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version