Мандрівки > Невелосипедні мандри

17 січня - Шприхатий шашлик (Звіт)

<< < (3/4) > >>

bhagavan:

--- Цитата: Andy від 21.01.2009, 09:33:50 ---А ТУТ для тих, в кого головна сторінка пікаси не відкривається :)

--- End quote ---

Можеш не старатися - в мене вже ні головна, ні неголовна сторінки не відкриваються на роботі - вічна переадресація в нікуди :(

І головне, шо я б пожалівся хоч комусь, хоч кудись, хоч шось би зробив, якби була хоч крихта сенсу в цій вакханалії :(

Andy:

--- Цитата: bhagavan від 21.01.2009, 10:58:55 ---Можеш не старатися - в мене вже ні головна, ні неголовна сторінки не відкриваються на роботі - вічна переадресація в нікуди :(

--- End quote ---

Та то, напевне, пороблено  :o

CepKo:

--- Цитата: bhagavan від 21.01.2009, 10:58:55 ---.....
Можеш не старатися - в мене вже ні головна, ні неголовна сторінки не відкриваються на роботі - вічна переадресація в нікуди :(
.....

--- End quote ---
сорі за оффтоп, але якщо немає вагомих причин переадресаціїі (таких як недобрі адміни) то це подібне на вірус, я недавно такий знищував він зарубує пошуковики, а відповідно пікасу теж, якщо так пиши в ПП скажу як я його вбив.

bhagavan:

--- Цитата: CepKo від 03.02.2009, 00:30:50 ---сорі за оффтоп, але якщо немає вагомих причин переадресаціїі (таких як недобрі адміни) то це подібне на вірус, я недавно такий знищував він зарубує пошуковики, а відповідно пікасу теж, якщо так пиши в ПП скажу як я його вбив.

--- End quote ---
Та ладно, який офтоп - тема і так нежива вже :)

Не думаю, шо це вірус - я в них взагалі не вірю :).
Пошуковики працюють як годинник, пікаса теж - але тільки старі альбоми  - нові або змінені - не відкриваються. Це мабуть якась внутрішня мулька в пікасі, яка невірно опрацьовується .... редірект який редіректить на редірект :(.

Andy:
Або проблеми з Java/Flash/php  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version