ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Потрібен упор для нижнього підшипника вилки
Стечкин:
ну а я про шо писав:
--- Цитата: Стечкин від 02.12.2014, 16:33:27 ---жостка вилка має ту ж висоту шо амортизаційна з утопленим амортом
--- End quote ---
взагалі буде нормально, лише каретка провисне
Erazel I-st:
--- Цитата: Avanar від 02.12.2014, 21:18:29 ---В мене на купленій жорсткій вилці нема нижнього упора, а з амо вилки я його збивати не хочу, може ще прийдеться її ставити знову. Тому і питаю може хто має стару або де можна купити. Просто неохота було купляти весь комплект до рульової.
--- End quote ---
Не майся дурнею, знімай. Воно для кожної рульової своє(ко кутам нахилів і формі профілю). Її зняти це 3-4 хвилини, найти іншу таку саму 3-4 тижні. Сам розумієш невідповідність величин часу.
А стоп, ти вже так і зробив :). Просто ти завжди вирізнявся тверезістю роздумів, а тут на дурницю переключився.
Що до жорсткої вилки. Народ, а ви суто по асфальту їздите чи що? Ви ж будете педалями землю рити і камінці ловити. Рама ж не розрахована під такий кліренс.
org100h:
--- Цитата: Erazel I-st від 11.12.2014, 08:22:29 --- Що до жорсткої вилки. Народ, а ви суто по асфальту їздите чи що? Ви ж будете педалями землю рити і камінці ловити. Рама ж не розрахована під такий кліренс.
--- End quote ---
Низкий таз радует глаз
mix_g:
--- Цитата: org100h від 11.12.2014, 11:37:42 ---Низкий таз радует глаз
--- End quote ---
та то так коли дівчина за рулем, глаз то радує, но то є опасне діло, задивишся, і в яку яму шмигнеш *overhead*
Erazel I-st:
Ти просто біля шосейниць не їздив. особливо якщо у них футболка з декольте. Я надовго запамятаю поїздку в Бірки. Я тоді ледь не зловив перший в житті сердцевий напад. Враховуючи що у дівчини каденс був десь під 100.
Навігація
Go to full version