Загальний > Справжні велосипедисти

17 січня - Шприхатий шашлик.

<< < (5/8) > >>

Dreamland:
 :)

а теперпо темі:
при Гиразела - приходь в  шльомі такий як на аватарі, бо ми тебе давно не бачили і можемо не впізнати, і якшо ти прийдеш і скажеш - де моє мнєсо?. ми всі будемо казати - а ти хто такий, ми тебе не знаємо...
про Фараончика - ну... то Фараончик і всьо.

Erazel I-st:

--- Цитата: Ulka від 15.01.2009, 11:02:12 ---О-о-о!!!!
Тільки дівчата почали відписуватися, як Еразел одразу ж поміняв свою думку.  ::) :P  ;)

--- End quote ---
Ну а то, ніби ти мене незнаєш старого хтивого збоченця. Тільки от якщо надієтесь на очередну "пошлість" з моєї сторони то недочекаєтеся, мені знайомитися поближче з Фараоном аж ніяк неохота  ;) . Та й цинік і грубіян то лише одна з граней моєї натури, при потребі я досить вихована і культурна людина. так що поки що роль циніка делигую "фашиському виродку"(авторство Нігера з "Крапки") СС.

Erazel I-st:

--- Цитата: Dreamland від 15.01.2009, 11:47:07 --- :)

а теперпо темі:
при Гиразела - приходь в  шльомі такий як на аватарі, бо ми тебе давно не бачили і можемо не впізнати, і якшо ти прийдеш і скажеш - де моє мнєсо?. ми всі будемо казати - а ти хто такий, ми тебе не знаємо...
про Фараончика - ну... то Фараончик і всьо.

--- End quote ---
Невийде, я ж буду одразу з потягу, ну не поїду ж я у Львів у шоломі  :).
 Народ, а куда точно географічно ви намилились? туди де завжди біля вишки?

bhagavan:

--- Цитата: erazel від 15.01.2009, 11:53:35 --- Народ, а куда точно географічно ви намилились? туди де завжди біля вишки?

--- End quote ---

Так, ми минулого разу там майонез закопали і рештки мняса. Тому тепер просто не можемо піти на інше місце.

Фофелюшка:

--- Цитата: Сім самураїв від 15.01.2009, 11:43:38 ---

то таки треба доводити мене до сліз? :'( :'( :'(
--- End quote ---
Не плач, я свій теж колись загубила... Добрісічкий такий.... Ще з ложкою і з штопором...  Не їла вечерю, сніданок, обід....:)
Ну це так скорочений варіант цієї трагічної історії.... Детальніше колись, потім))

--- Цитата: Сім самураїв від 15.01.2009, 11:43:38 ---
про тварин:
йопта, Фараончик то шо - щур якийсь чи шо? :o ;D тоді треба брати багато м"яса, що не виникало потім спокуси його ...так сказать...км...ну ви мене зрозуміли:)

--- End quote ---
ВІН НЕСМАЧНИЙ!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version