Загальний > Справжні велосипедисти
17 січня - Шприхатий шашлик.
Ulka:
О-о-о!!!!
Тільки дівчата почали відписуватися, як Еразел одразу ж поміняв свою думку. ::) :P ;)
xlibes:
Еразель, шашлик буде по вулиці Львівській, майже.
Так, що якщо будеш їхати зі Львова, то вискакуй з потяга на ходу, коло Кутківців, не тре буде з вокзалу вертатися - скорше прибудеш і більше захопиш. :)
А якшо серйозно, то мене цього разу не буде.
Шкода, бо з"їсти смаленого м"яса в колі шприхалів - то перша подія шприхатого року...
Адже я шашлик лише так і їм - тіко із шприхалями, а інакше обходжуся.
Сподіваюся, погода не підведе...
... і не губіть часом ножиків...
Фофелюшка:
--- Цитата: erazel від 15.01.2009, 10:53:35 ---Сподіваюсь що Фараночик то твій пес а не хлопець, а то ночувати ніхто незахоче прийняти :D.
Я я завжди кажу дівчині набагато легше найти де переночувати чим дівчині і хлопцю ;D
Ладно, жарти жартами а по темі то якщо я поїду у львів в суботу то можливо притопаю аж біля пів пятої, бо поїзд прибуває аж в 16 годині. Якщо ж не поїду то буду на 12 годину.
--- End quote ---
Фараончик - не пес!!! Це інша тваринка, приходь познайомишся ;)
Dreamland:
Я його бачив - правда лише на фото :) так це дійсно не песик.
Сім самураїв:
--- Цитата: xlibes від 15.01.2009, 11:27:03 ---... і не губіть часом ножиків...
--- End quote ---
то таки треба доводити мене до сліз? :'( :'( :'(
Славку, я за тобою скучаю:)
по темі:
про Гиразела.
Гиразел - здався тобі той Львів - приходь з нами мнєсо їсти:)
про знайомства.
до знайомих і незнайомих - кожна людина має право відчувати себе комфортно всюди! а познайомитись з кимось - повірте, це така легенька дурничка. набагато важче іноді буває назад відзнайомитись з деякими людьми:)
про тварин:
йопта, Фараончик то шо - щур якийсь чи шо? :o ;D тоді треба брати багато м"яса, що не виникало потім спокуси його ...так сказать...км...ну ви мене зрозуміли:)
Навігація
Go to full version