Загальний > Справжні велосипедисти

17 січня - Шприхатий шашлик.

<< < (4/8) > >>

Ulka:
О-о-о!!!!
Тільки дівчата почали відписуватися, як Еразел одразу ж поміняв свою думку.  ::) :P  ;)

xlibes:
Еразель, шашлик буде по вулиці Львівській, майже.
Так, що якщо будеш їхати зі Львова, то вискакуй з потяга на ходу, коло Кутківців, не тре буде з вокзалу вертатися - скорше прибудеш і більше захопиш. :)

А якшо серйозно, то мене цього разу не буде.
Шкода, бо з"їсти смаленого м"яса в колі шприхалів - то перша подія шприхатого року...
Адже я шашлик лише так і їм - тіко із шприхалями, а інакше обходжуся.

Сподіваюся, погода не підведе...
... і не губіть часом ножиків...

Фофелюшка:

--- Цитата: erazel від 15.01.2009, 10:53:35 ---Сподіваюсь що Фараночик то твій пес а не хлопець, а то ночувати ніхто незахоче прийняти  :D.
 Я я завжди кажу дівчині набагато легше найти де переночувати чим дівчині і хлопцю  ;D
 Ладно, жарти жартами а по темі то якщо я поїду у львів в суботу то можливо притопаю аж біля пів пятої, бо поїзд прибуває аж в 16 годині. Якщо ж не поїду то буду на 12 годину.

--- End quote ---
Фараончик - не пес!!! Це інша тваринка, приходь познайомишся ;)

Dreamland:
Я його бачив - правда лише на фото :) так це дійсно не песик.

Сім самураїв:

--- Цитата: xlibes від 15.01.2009, 11:27:03 ---... і не губіть часом ножиків...

--- End quote ---
то таки треба доводити мене до сліз? :'( :'( :'(
Славку, я за тобою скучаю:)

по темі:
про Гиразела.
Гиразел - здався тобі той Львів - приходь  з нами мнєсо їсти:)

про знайомства.
до знайомих і незнайомих - кожна людина має право відчувати себе комфортно всюди! а познайомитись з кимось - повірте, це така легенька дурничка. набагато важче іноді буває назад відзнайомитись з деякими людьми:)

про тварин:
йопта, Фараончик то шо - щур якийсь чи шо? :o ;D тоді треба брати багато м"яса, що не виникало потім спокуси його ...так сказать...км...ну ви мене зрозуміли:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version