ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Відреставрований і модернізований Аіст 20"
contras552:
--- Цитата: vitkov від 19.10.2014, 18:27:50 ---для того є голова щоб думати куди ї деш та очі щоб бачити яка перешкода стоїть перед Вами. Тоді ніяка перекидка не зламається ..
--- End quote ---
Нє, ну я писав, що при певних умовах, які не залежать від велосипедиста. Дуже часто машини заганяють велосипедиста в яму, калюжу, впритик до бордюра, тощо.
vitkov:
автомобілісти не звірі. Також люди ..тільки не на двох, а чотирьох колесах ..Тарпляються нахаби ..але вони всюди навть серед велосипедистів .
одним словом якийсь бризговик розвинув суперечку. робіть той бризговик з мобільним кріпленням та використовуйте даний велосипед у задоволення . Удачі
contras552:
--- Цитата: vitkov від 19.10.2014, 18:32:50 ---
одним словом якийсь бризговик розвинув суперечку. робіть той бризговик з мобільним кріпленням та використовуйте даний велосипед у задоволення . Удачі
--- End quote ---
Ок. А можна взнати, як правильно називається той бризговик з мобільним кріпленням, бо навіть не знаю, що шукати, чи може ссилочка є яка?
vitkov:
для прикладу такий . змінити дизайн вирізавши таке
Брызговик.AVI
Варіант 2 фірма . Мобільне кріплення у разі потреби
Велосипедные крылья Author X-Bow (Обзор + установка)
і останнє можна придумати якесь кріблення яке дає змогу легко знімати та чіпляти те чудо антибруду для велосипеда .
Стечкин:
--- Цитата: contras552 від 19.10.2014, 18:43:31 ---Ок. А можна взнати, як правильно називається той бризговик з мобільним кріпленням, бо навіть не знаю, що шукати, чи може ссилочка є яка?
--- End quote ---
я час від часу в якості бризговіка юзаю звичайну пластикову пляшку розрізану вздовж )
перевага - нічого не коштує )
коли не потрібна або надто брудна - викидаю і ставлю нову
кріпиться за допомогою стяжок для ел.дротів - пачки на кілька років вистачає
а як кріпити - то вже справа особистих смаку і фантазії
Навігація
Go to full version