ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Відреставрований і модернізований Аіст 20"

<< < (6/11) > >>

contras552:

--- Цитата: vitkov від 19.10.2014, 18:27:50 ---для того є голова щоб думати куди ї деш та очі щоб бачити яка перешкода стоїть перед Вами. Тоді ніяка перекидка не  зламається ..

--- End quote ---
Нє, ну я писав, що при певних умовах, які не залежать від велосипедиста. Дуже часто машини заганяють велосипедиста в яму, калюжу, впритик до бордюра, тощо.

vitkov:
автомобілісти не звірі. Також люди ..тільки не на  двох, а чотирьох колесах ..Тарпляються нахаби ..але вони всюди навть серед велосипедистів .

одним словом  якийсь бризговик розвинув суперечку. робіть  той бризговик з мобільним кріпленням та використовуйте даний велосипед у задоволення  . Удачі

contras552:

--- Цитата: vitkov від 19.10.2014, 18:32:50 ---

одним словом  якийсь бризговик розвинув суперечку. робіть  той бризговик з мобільним кріпленням та використовуйте даний велосипед у задоволення  . Удачі

--- End quote ---
Ок. А можна взнати, як правильно називається той бризговик з мобільним кріпленням, бо навіть не знаю, що шукати, чи може ссилочка є яка?

vitkov:
для прикладу такий  . змінити дизайн вирізавши таке

Брызговик.AVI

Варіант 2 фірма . Мобільне кріплення у разі потреби

Велосипедные крылья Author X-Bow (Обзор + установка)

і останнє можна придумати якесь кріблення яке дає змогу  легко знімати та чіпляти  те чудо антибруду для велосипеда .

Стечкин:

--- Цитата: contras552 від 19.10.2014, 18:43:31 ---Ок. А можна взнати, як правильно називається той бризговик з мобільним кріпленням, бо навіть не знаю, що шукати, чи може ссилочка є яка?

--- End quote ---

я час від часу в якості бризговіка юзаю звичайну пластикову пляшку розрізану вздовж )
перевага - нічого не коштує )
коли не потрібна або надто брудна - викидаю і ставлю нову
кріпиться за допомогою стяжок для ел.дротів - пачки на кілька років вистачає

а як кріпити - то вже справа особистих смаку і фантазії

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version