ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Відреставрований і модернізований Аіст 20"

<< < (4/11) > >>

contras552:

--- Цитата: vit від 19.10.2014, 11:09:30 ---Класний.
 Кожух до планетарки можна вкоротити і пустити по низу, мало б стати краще як у технічному, так і в естетичному плані.

--- End quote ---
Можна. Але в районі каретки рама йде формою букви Z в дзеркальному відображенні, відповідно, кожух по рамі пустити не можна, бо занадто великі викрутаси. А пускати напряму, щоб кожух від рами до каретки висів в повітрі, мені не сподобалось ще під час примірки. Та й якщо управляючий механізм планетарки, що  на задньому колесі, розмістити вздовж нижнього заднього пера, то під час кручення педалей п"ятка ноги знаходиться занадто близько до механізму і кожуха троса, і при певних умовах існує ризик зачепити цей механізм п"яткою. А в такому виконанні, як на фото, такого ризику нема.

contras552:

--- Цитата: Avanar від 19.10.2014, 11:23:00 ---Ось тому я на Салют відразу поставив 7 швидкістну, (2 роки назад купив на Сландо за 65$), але апетит з часом росте, і деколи хочеться ще хоча би одну передачу :). Довго вагався яку зірочку спереду лишати на 36 чи на 42 зуба (в мого 24-і колеса), зупинився всеж на 42, при цьому на першій без напряга виїзджаю на Шпитальну, а на сьомій по рівному крейсерська 32 км/год, от тут деколи хочеться ще одну передачу. За цих пів року "Зайчик" виправдав себе повністю, побував на Закарпатті, в Одессі, Перемишлі, Кракові.
Знайомий з роботи поїздив на моєму, тепер так само як і я купив раму за ~ 60 грн., передню вилку на базарі нікельовану, там вже є кріплення під вібрейки, але теж стикнувся з дороговизною планетарки, буде робити поки що классичний варіант з перекидкою.
З бризговиками ти однозначно намутив, постав краще спереду пластиковий і чуть ширший, і не прийдеться ліпити ці жахливі гумки, він же тепер навіть не складеться нормально.

--- End quote ---

Повезло тобі, що знайшов таку дешеву планетарку. Я планетарку купляв минулого року, то 3-швидкісну купив за 230 грн. 5-швидкісна тоді коштувала приблизно 600 грн, а 7-швидкісна - 1000 грн, що було для мене задорого (долар по 8 грн був), а дешевше не знайшов.

З бризговиками згідний. Але задній бризговик мусить бути, бо відсутня частина болотніка, яка знаходиться нижче кріплення, вона відломана, а без нього виглядає ще гірше. А спереду - я вже писав для чого. Так, неестетично, страшно, але рятує ноги. От, на днях, їду зранку на роботу після дощу, вся вода з дороги тече попри бордюр річкою шириною десь 80 см. От так я і їхав кількасот метрів по тій річці, бо автомобілі мене загнали впритик до бордюра, і виїхати звідти не було можливості, щоб їхати не по "річці", бо зразу в плечі сигналили, щоб уступив дорогу. А повільно їхати не можна було, бо на роботу треба було вчасно приїхати. Завдяки страшному бризговику, я приїхав на роботу з чистими, сухими ногами, тобто, взуттям.

vitkov:
Якщо дивитись на зроблену роботу та результат за все  відмінно.

Бризговик  правда портить  роботу на відсотків 40.

Якщо вже  ніяк неможете з ним розстатись то думаю можна  зробити так, щоб він чіплявся у разі потреби. Можна приспособити його кріплення на  ( вибачаюся неможу перевести ЗАЩОЛЦІ )  І возити з собою у тій  ТУРЕБЦІ совковій  що ззаді .

Фірма SKS використовує такий метод мобільного кріплення  із бризговиками .

Ну ні той бризговик нереально смішний і зводить з розуму  зі сміху  середньостатистичного ровериста    :D :D :D :D :D

Асоціаціі з дитинства  старші чоловіки чіпляли варені  багажники і возили на них  кубинські мішки з сіном та силосом  та травою . Одим словом  популярне слово в ті часи НЕТРУДОВІ ДОХОДИ , вони також полюбляли чіпляти  бризговики такого типу  . Вирізали  їх зі всього хто що підходило.  Ще тоді малими ми падали від тих господарських роверистів зі сміху .Некажучи вже про тепер , часи  діорів  та срамів     :D :D :D

contras552:

--- Цитата: vitkov від 19.10.2014, 17:55:36 ---Якщо дивитись на зроблену роботу та результат за все  выдмінно. Бризговик  правда портить  роботу на відсотків 40. Якщо вже  ніяк неможете з ним розстатись то думаю можна  зробити так щоб він чіплявся у разі потреби. Можна приспособити його кріплення ( вибачаюся неможу перевести ЗАЩОЛЦІ )  Івозити з собою у тій  ТУРЕБЦІ совковій  що ззаді . Фірма SKS використовую такий метод ыз бризговиками .
--- End quote ---
Хороший варіан. Розгляну таку пропозицію. Та й постійно возити бризговик з собою нема потреби, можна брати з дому лише дивлячись по погоді.

contras552:

--- Цитата: vitkov від 19.10.2014, 17:55:36 ---Ну ні той бризговик нереально смішний і зводить з розуму  зі сміху  середньостатистичного ровериста    :D :D :D :D :D

--- End quote ---
У кардинальної більшості роверистів колеса більші, ніж 20", педалі знаходяться вище від землі, тому їм не відома проблема їз замоченням ніг навіть при невеличкій воді на дорозі, від того і є дике нерозуміння, для чого він такий великий і страшний. У мене теж є ровер з 26" колесами, так там не треба ніяких бризговиків.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version