ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
рипить ротор
Стечкин:
поміняв себі вилку з 26" на 28"
причина - рама на 26", але з рігідною вилкою 26" ровер мало не рив носом землю, реально провисала каретка - бо ж геометрія рами розрахована на амортвилку з висунитим амортом, а висота жосткої вилки така, як в амортизуючої вилки з утопленим амортом
карочє, як вилка 28", а колесо 26", мусив собі ставити передній дисковий гальм
зичайно, шо поставив самий дешевий базарний артек, але там в комплекті є перехідник на 180 мм спереду, тому купив ще ротор на 180, теж артек і його і поставив
рипить той ротор неймовірно - найближча аналогія - корова, шо потерпає від метеорізму
коли я ним гальмував, народ на відстані 50 метрів тікав де був годен
їхав з гори, а внизу робітники дорогу робили. я гальманув - роботяга з переляку заскочив у вириту ним яму, бо мабуть вирішив шо на нього мчить камаз в якого гальма відновили
ну і поміняв я той новий артек на старий тектро, шо купив в Алеххх-а
нині накатав 10 км - взагалі не чути
увага, питання!
чому рипів ротор?
mix_g:
Може новий ротор був чимісь заляпаний?
В мене така ж ситуація, новий ротор гуде як паровоз, а старий ні [emoji15]
Стечкин:
та він був чистий і запакований
Frenky:
може там якісь пальоні колодки.
якщо треба безшумне гальмування, ставлять органіку. Якшо треба потужне, то металізовані колодки, які можуть рипіти, але коли грязні.
Ти ж проходив етап з покришками, коли вже перейшов на Фреди бо стало ясно що одна нормальна краще чим 10 базарних.
Чого Артеки?
Стечкин:
по покришках то дещо спірне питання - той фред на кевларовому корді і важить 380 грам
котить дуже, але я замучився його пробивати і міняти камери, тому поставив дешеву базарну покришку - її не бере скло на наших дорогах
артек купив, бо на дискарях не настільки розуміюся, щоб с ходу брати дорогі гальма
ну і колодки до артека можна за 30 рн купити
Навігація
Go to full version