Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
I love дощ...
Ulka:
Сьогодні в котре я проспала на роботу!!! :P
Прийшлось їхати ровером, так швидше і дешевше, та ше й маю нинька купу справ, так шо без роверка не обійтись. o^-o
Вся бібліотека була в шоці, вони такого ше не бачили. Мокра і вся з ніг до голови в болоті. Як чорт, аж сама себе налякалась. Швиденько помилась в умивальнику, переоділась, і навіть не видно шо 3 хв тому була грязна. ;)
Прикольно, так було їхати, болото в різні сторони летить, вода бризкає, очки затраскало так шо вже на автопілоті їхала і думала собі "Чо то ше очки з дворніками ніхто не придумав!!??"
Єдиний недолік, так це мокре взуття, шось я пророхувалась, все врахувала - а за взуття забула подумати. Тепер сижу в мокрих капцях. ;D
Ulka:
Вчора в мене певно був день "мокроти"!! ;D
Верталась пізно в ночі, такий дощ періщив. Мені запропонували "відвезти на машині", але так як мій роверко не влазив, то я чемно відмовилась і поїхала сама. Як я залишу свого роверка самого, та шей так далеко. Проїхавши десь метрів зо 200 по трасі, я вже жаліла шо я така вперта, і картала себе за то шо не поїхала. Болото і вода летіли в різні сторони, вся моя "морда" була забрискана, іхала без очків - повні оченяти болота і піску, одяг - взагалі неможливо було вгадати якого то він кольору. До дому приїхала вже не Улька, а якесь затраскане чучело. :D
Сьогодні їду на таксі, ну його в баню той ровер і то болото. :(
Хочу сонця :'( , і шоб сухо було, бо болота вже наїлась за тих пару днів на пів життя. :-\
xlibes:
Ти, Ulka, своїми постами надовго відіб"єш охоту шприхалям їздити у дощ.
У твоєму випадку навіть веселка не скрасить ситуації - так все болотно-безнадійно. :)
wolf:
--- Цитата: xlibes від 08.07.2007, 16:02:28 ---Ти, Ulka, своїми постами надовго відіб"єш охоту шприхалям їздити у дощ.
У твоєму випадку навіть веселка не скрасить ситуації - так все болотно-безнадійно. :)
--- End quote ---
Никогда не слушай людей, которые пытаются передать тебе свой пессимизм и негативное настроение...
…они отнимают у тебя твои самые заветные мечты и желания. Те, которые ты лелеешь в своём сердце!
Ulka RESPECT!
Ulka:
--- Цитата: wolf від 08.07.2007, 19:51:47 ---Никогда не слушай людей, которые пытаются передать тебе свой пессимизм и негативное настроение...
…они отнимают у тебя твои самые заветные мечты и желания. Те, которые ты лелеешь в своём сердце!
--- End quote ---
Wolf правий, я просто поділилася своїми враженнями, емоціями стосовно дощу, але я не хотіла когось переконати в тому шо все настільки погано, бо в мене поганий настрій і я змокла. :-[
Навігація
Go to full version