ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
притИрання колодок до ротора
vitkov:
є у Епіцентрі у автовідділі спрей для очищення дисків гальмівних. Там шось три виробники. Почисть та промий ними ротори і все буде добре.
HI-Gear BRAKES CLEANER (Очисник гальм і механізмів зчеплення) HG5385 538 g
Опис:
Ефективно видаляє сліди масла, технічних рідин, мастил та інші забруднення з гальмівних дисків, барабанів і колодок. Дозволяє проводити очищення без демонтажу. Усуває скрип, підвищує ефективність гальмування, знижує нагрівання деталей гальмівних механізмів. На вогненебезпечний. Може також використовуватися для очищення будь-яких штекерів і роз'ємів в електропроводці автомобіля. Незамінний для високоякісної очистки і знежирення практично всіх металевих поверхонь.
Головні особливості та переваги:
Очищувач гальм, механізмів зчеплення та електрообладнання.
Ефективно видаляє забруднення з гальмівних дисків, барабанів і колодок.
Підвищує ефективність гальмування.
Може використовуватися для очищення роз'ємів в електропроводці автомобіля.
Тара 538г
Быстрый очиститель LIQUI MOLY Schnell Reiniger
xlibes:
Я не спец у колодках, але тільки побачив тему, як одразу так притерло по вухах те притЕрання. :)
Вибачте, не міг не присікнутися.
mix_g:
--- Цитата: xlibes від 02.10.2014, 08:03:33 ---Я не спец у колодках, але тільки побачив тему, як одразу так притерло по вухах те притЕрання. :)
Вибачте, не міг не присікнутися.
--- End quote ---
Ну що тут поробиш, так сі сталось, що ще за шкільних часів, прийшлось підкупити вчителя з української мови, щоб отримати 12 балів :'(
--- Цитата: Frenky від 02.10.2014, 00:23:10 ---ага, текіла для всього канає - і тормоза прокачати можна...
що будеш робити зі старим ротором?
--- End quote ---
поки що не планую продавати, нехай лежить до кращих часів.
Erazel I-st:
Та плюнь ти на ті колодки.
ну чи на крайняк полий їх водою. Пару спусків на мокрих колодках і вони притруться. Всякою хімією не лий. Щоб ше гірше не стало.
mix_g:
я колись взагалі знімав колодки, протирав спиртом, потім на вогонь >:D , а ротор тільки спиртиком протирав(тесть аж прозрів, що в нього спирт відібрав :D )
Навігація
Go to full version