Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Контакти

<< < (3/5) > >>

Стечкин:

--- Цитата: дихлофос від 28.09.2014, 23:37:42 ---дозволь , Олексію, з тобою  посперечатись.
1.на  бомжатнику купив велотуфлі з контактами за 80гр, фірма SIDI  , катаю вже 2 роки.
...

--- End quote ---

--- Цитата: дихлофос від 29.09.2014, 00:01:23 ---....
але ,Олексію, ну ж туплікси-то вже камєнний вєк!!!

--- End quote ---

і чому нема мені доступу до такого бомжатника  :'(

switch:
Не знаю, мужики...
Я ламав ключицю через завал на лівий бік після того як після "трамплінчика" (невеликий горбик був) на спуску в лісі переднім колесом приземлився в неглибоку колію від возу. Причом навіть попри те, що я був в простих кросах на простих топталках - це все відбулось так швидко, що я навіть не встиг подумати виставити ногу :)
І доволі часто при заносі або влітанні в колію доводиться виставляти ногу, щоб не завалитись...
Я певне на контакти не наважусь :)))

ПС: Хотя можливо все рішає практика :) мій досвід показує, що топталка тож не панацея від травм

дихлофос:
в мене є друг, катає ДХ, та й ще непогано катає,; то він перейшов на контакти, і зовсім не жаліє.

org100h:
В контактах набагато менша ймовірність шо вилетиш з ровера на тому ж трампліні.
Завжди є можливість вирулити ногами. До них звикаєш, потім на топталках негоден нормально їздити.

Для лайтка раджу кренки айцезбивалки.
http://www.chainreactioncycles.com/ua/ru/%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D1%82%D0%B1-crank-brothers-eggbeater-1/rp-prod53277

vitkov:
Які Ви всі круті ..Топталки їм неподобаються..Я в шоці..  До тепер всі їздили на топталках , а сьогодні топталки ФЕ ??? Нема Ради !!!!

Шо простим смертним робити з тими контактами.  Педалі ше найти можна , а де найти  мешти під них 46 -го розміру я нерозумію

Контактные педали, что это?   :o :o :o

Контактные педали, что это?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version