Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

де дістати на халяву б/у досок. фанеру або вагонку ?

<< < (3/5) > >>

Vik:
на Східному, біля "Обнови"

peppermint:

--- Цитата: Vik від 25.09.2014, 12:27:39 ---на Східному, біля "Обнови"

--- End quote ---
Дякую за піддони, процес побудови житла для собачки йде повним ходом.

peppermint:
Квітка. Ось що вийшло в підсумку

Залишилася маленька проблемка - як привчити собачку до буди....бо ця чотирилапа істота ніяк не хоче усвідомити поки-що те, що то для нього зробили будку. 

Матеріал - дерев"янна вагонка. Знизу дошки з піддонів. Утеплення - 4 сантиметровий пінопласт і общито  товстим картоном зсередини.

Ulka:
треба ще йому постелити там  :)  :laugh:
а його там припняли??? він ж був бродячий  :o  через це може і не заходити - в нього шок  :D  кидай йому туди корм і якусь шубку туда кинь в середину. якщо мав іграшку - то їграшку туда запхати.  помалу привикне і буде залазити. змерзне у дупу, зрозуміє що там тепло - і буде там сидіти  :laugh:

я б ще дах чимось накрила, щоб не замокав  8)

peppermint:
То я буду припняв до  решітки водостоку щоб не вкрали...пес так собі гуляє поки що. Металевий дашок сусід обіцяв доробити.

П.с. н ажаль нинішні людиська - бо інакше їх не назвеш... коротше  одне розчарування. Слова не вміють тримати. Сьогодні приходжу з роботи, а начальник місцевого жеку (хоча це не ЖЕК а МЖК) наказав свому синку і будку собачу  прибрали  з його території. А ще минулого тижня (у п"ятницю) він мені дозволив  за  його офісом  поставити будку, а нині вже забув свою обіцянку. Дуже коротка в нього пам"ять виявилася.
Крім того клепки в нього  (або в його синка) немає.. бо будку перенесли на територію дитячої площадки, де маленькі дітки  бавляться. От  довелося мені вечором просити  сусідів  знову шукати нове місце для собачого дому. Ну що за народ пішов. Коти їм заважають - бо голосно нявкають, собаки їм  гавкають заголосно, а от коли  п"янчуги голосно співають і матюкаються - то ніхто не вийде ...всіх все влаштовує.  >:D >:D >:D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version