ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Епік

<< < (11/12) > >>

switch:
Мій Трек 4900 на 20-дюймовій рамі в сборі з крилами, мясистим 24-міліметровим ободом на задньому колесі, кантрійними покрихами 2.25 і замком важить десь біля 14 кіло (приблизно така ж вага в вела моєї дружини на 18-дюймовій стальній рамі-  ну от подобається їй та рама, вона ще й дюймову рульову має - ледве вилку людську поставив - з пневмовилкою і обвісом Алівіо). Ну можна звісно зекономити яких кілограма 2, поставивши хорошу вилку (та що зараз 1.8 кіло), помінявши задній обід, вузькі покри, тонкі камери ну і ще там по мєлочі назбирати на касеті і... навіть не знаю на чому ще :)
Але в результаті вийде дистрофік для асфальту :) а так маєм танк, якому майже пофігу через що гребти.

мораль сєй басні - вага - ніщо, кайф  - все.

ПС: а взагалі мені фети сподобались. От би спробувтаи якось покататись на такому. Може де в карпатах є такі в оренду? :)
Але епік теж крутезний :) факт!

CoRacK:

--- Цитата: switch від 09.03.2015, 08:46:11 ---ПС: а взагалі мені фети сподобались. От би спробувтаи якось покататись на такому. Може де в карпатах є такі в оренду? :)
Але епік теж крутезний :) факт!

--- End quote ---
Епік класний безперечно, ще б найнер, то взагалі був би ідеал :).

П. С. Ну якщо фети сподобалися, то не треба аж в карпати їхати, вони там не водяться, а у нас на зеленій траві, як виявилося, люблять випасатися :laugh: :D :D :)
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,8360.0.html

Вован:
Доречі, а який розмір рами в Епіка?

Frenky:
Рама "M"
Посадка в нього назад зміщена, ще замітніше зі 120 вилкою.
Можливо назад 100 зроблю, щоб їхав швидше. Подумаю, що ще затюнити.

Перш за все треба поміняти передні колодки, не хватає гальм - поставити металізовані, ззаду мабуть ці тихі залишу, враховуючи що ззаду бруду більше летить.
З того що робив недавно - міняв герметик в шинах, ну і перед тим на ділі випробував, як він працює. Справді заклеює колесо, но треба трохи повітря під тиском випустити, дирка була величенька, закривав її пальцем, а коли вже був тиск, то тоді заклеяло.

Вован:

--- Цитата: Frenky від 18.03.2015, 20:27:08 ---Рама "M"
Посадка в нього назад зміщена, ще замітніше зі 120 вилкою.
Можливо назад 100 зроблю, щоб їхав швидше. Подумаю, що ще затюнити.

--- End quote ---

В мене також "М", і також посадка зміщена назад і винос дотого ж  короткий(( В мене ріст 181 см., тому трішки малуватий він для мене. Думаю якщо поставити довший винос, ситуація може трішки помінятися. А у тебе Frenky, який зріст, і чи зручна тобі посадка на "Епіку"?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version