ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Складаю колеса. Спицовка коліс
vitkov:
Складаю колеса точніше вже зібрав. Але виникло питання .Внутрішні спиці та зовнішні їхній напрямок. Помоніторивши інтернет видно що є різні методи спицовки коліс.
Я вибрав колесо 29 на 32 спиці. Три хрести . Виникає запитання. Внутрішній наклон спиць, одні ставлять за напрямком руху велосипеда , інші проти. Та відповідно зовнішні також .
На фото поданому ми бачимо шо внутрішня сторона проти руху, зовнішня за рухом. Я зібрав по інструкції у мене всі спиці що шляпками назовні за рухом всі шо шляпками всиредину проти.
Пишуть що всі методи є спорні і кожен може збирати як хоче чи як вийшло. Тому запитання до місцевих профі про їхню думку.
Гальма дискові на колесах які я зібрав. Порівнюючи з фото у мене внутрішні спиці та зовнішні мають протилежний напрямок .
як на даному фото . маю на увазі напрямок спиць ззовні втулки. ( те що інший метод спицовки незвертаємо уваги )
та так
Стечкин:
якась на фото втулка не кошерна...
vitkov:
втулка не моя то приклад .Якщо треба виставлю фото те що зібрав пізніше
У мене Diore XT 756 обода MACH 1 29 та спиці MACH 1 32 спиці
vitkov:
Напишіть чи мають право на життя два методи . Бо маю сумніви на рахунок того що гальма дискові і чи в процесі це не буде впливати на тормозіння відповідно життя спиць .дякую
Хоча вже дивлюсь на різні вілсети і всі по своєму зібрані. Навіть перд та зад відрізняється
vitkov:
--- Цитата: Стечкин від 12.09.2014, 17:04:55 ---а для чого некошерною втулкою народ страшиш ?
за таке і побити можуть...
--- End quote ---
Прошу пана не тролити кошерністю втулок то питання інше , а відповісти як спеціалісту в даному ділі . дякую
Навігація
Go to full version