Загальний > ДТП

ДТП

<< < (3/4) > >>

xlibes:
Що в цій ситуації робити сказати важко.
Але що водії козли - то однозначно.

Також відомо, що в Україні не діють закони, або діють та в різній мірі на різних осіб.
Так що ніхто не буде в тому розбиратися.

Сталося би так в Англії, водієві це би так просто не минулося.
Тут все пасеться, так що страх - майже справджується написане фантастами про суспільство майбутнього.
Кругом камери: на вулицях, на дорогах, у метро, у транспорті. І тд. і тп.

udav:
Я б радив заяву накатати, тобі від цего гірше небуде а на рахунок іншого воділи треба катати ще одну за створення аварійної ситуації при підрізі і за вимагання непонятно якої компенсації. Хоча зле шо ти неподзвонив до даі прямо з місця пригоди або при другому випадку. А якшо по правилам дивитись то водій там нехило нарушив при обгоні.

CoRacK:
Я вважаю, що обов'язково треба сходити в травмпункт і взяти довідку (навіть якщо є тільки синець) та на другого водія написати заяву в міліцію, за фактом погроз і крім того у нього є сім картка, яку він забрав, вона може слугувати речовим доказом.

Erazel I-st:
Я тут так подумав, получається що неправий був воділа першого буса , однозначно. Дрім їхав по своїй полосі і водій буса немав права йти на обгон поки є транспорт на зустрічній полосі, буть то танк чи тачанка, неважливо, то є учасники руху. Так що спокійно можна подавати заяву, інше діло що у Дріма нема доказів і свідків нажаль. Але якщо ті хами будуть вимагати компенсацію за дзеркало то хай спочатку пояснять як так сталось що Дрім збив ЛІВЕ дзеркало. Не на зустрічну ж він виїхав, він ж не самовбивця.

Віталько:
Забираю свої слова назад. Доречі Сокіл казав шо може бути свідком :lol:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version