ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Геометрія і т.п.
YxTu:
--- Цитата: Erazel I-st від 06.09.2014, 15:31:54 --- Вилка це є вже глобальний :) . А так , чисто моя імха - брати РокШокс Тору пружинну, десь 1000-1200 грн вартуватиме, та гуму понакатистіше. Більше тобі для щастя на перший час нічого не треба. В агресивності місцевості
КК - гонки по вміру агресивній трасі, швидкість понад усе. Заради цього жертвують вагою і міцністю. Але це вже стосується реально спортивних запчастин, нам це не критично і не має лякати.
Едуро - від англійської ЕНДУРАНС- витривалість. Те ж кросскантрі але більш важка і агресивна траса і це не є спортивною дисципліною, це скоріше туризм. Тому за вагою ніхто не ганяється. Відповідно велосипеди побільше і поважче, зате й покомфортніше для пересіченої місцевості
А трейл це проїзд по підготовленій ТЕХНОЛОГІЧНІЙ трасі. тут тобі і контруклони і невеликі трампліни і т.д. Тут треба невитривалість а техніку виконання. Тому роверки являють щось середнє між КК і Фрірайдом. Ходу там 120-140 бо більше не треба при технічній їзді. Не для далеких поїздок бо тут треба маневреність тому ростовки рам малі.
Ну це так на око.Доречі я переробив свого монгуса. Заціниш при нагоді. Так як ти хочеш свого :D
--- End quote ---
по ходу Ендуро - мені більше всього по душі... :angel:
Erazel I-st:
Рама КК, вилка ФР :D
YxTu:
england banny hop
з такою монструозною вилкою він на перший погляд якось не пропорційно виглядає...
але ходові властивості в нього мабуть приємні 8)
org100h:
http://bikegeo.muha.cc/
Хто хоче порахувати гео рами, кут рульової відносно зміни ходу вилки, річ і стек.
Он в мене кут рульової 71 градус, при ході в 100мм
Якшо задерти на 150 то буде 68 з половиною
Навігація
Go to full version