Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

Викрали велосипед, Тернопіль

<< < (2/2)

Oleg:
Справді класика жанру... мій велосипед вкрали 2 тижні тому в тому ж районі за аналогічною схемою (був привязаний в підїзді, домофон..).
Навіть відео злодія є, але без обличчя (((

http://youtu.be/oOt8Fpx8Je4?t=2h31m55s

NeverGiveup!:
Скажіть, а чи є шанси, що я цю собачку на вулиці зустріну і відберу те, що мені належить, або побачу свій велосипед тут, у Тернополі?
Вони тут їх перепродують? перефарбовують? Взагалі які шанси що я на ньому кататись буду, а не інший купляти?
Чи варто у міліцію звертатись, чи краще суто між знайомими питатись, можливо хтось побачить?
дуже дякую за підтримку та допомогу

Schults:
Заява мала б бути написана одразу після крадіжки. Може та скотина десь проколиться і попадеться, а там і велики найдуться.....

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Oleg:

--- Цитата: NeverGiveup! від 05.09.2014, 22:46:33 ---Скажіть, а чи є шанси, що я цю собачку на вулиці зустріну і відберу те, що мені належить, або побачу свій велосипед тут, у Тернополі?
Вони тут їх перепродують? перефарбовують? Взагалі які шанси що я на ньому кататись буду, а не інший купляти?
Чи варто у міліцію звертатись, чи краще суто між знайомими питатись, можливо хтось побачить?
дуже дякую за підтримку та допомогу

--- End quote ---

Теоретично шанси є завжди, але в даному випадку мінімальні. Треба бути вже повним ідіотом щоб продавати велосипед в Тернополі. А в міліцію треба відразу звертатися, чим швидше звернешся, тим вища імовірність, що знайдуть коника.

Erazel I-st:
Шанси є. Або міліція накриє цих злодюг і серед крадених буде і твій, або на ньому будуть катати в тернополі(у Серка було шо його ровер в парку побачили).
 Правда свого Ардіса Лазера викраденого в 2005 я так ніразу й не бачив.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version