Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД
Вкрали червоно-біло-чорний Corrado в районі текстильника
Erazel I-st:
Не буду розпалювати міжетнічну ворожнечу але чи не переселенці це зі сходу? Ну бо не вірю що це якісь організовані гастролери в пошуках ровериків. Такі ашани не крадуть.
Tiger:
--- Цитата: Erazel I-st від 30.08.2014, 08:51:05 ---Не буду розпалювати міжетнічну ворожнечу але чи не переселенці це зі сходу? Ну бо не вірю що це якісь організовані гастролери в пошуках ровериків. Такі ашани не крадуть.
--- End quote ---
в мене склалось враження що так і є, але обєктивних фактів/доказів нема - то ж не варто підносити хвилю ненависті до переселенців.
Це цілком можуть бути наші.
Та оскільки вони планували крадіжку, є факти, то думаю тернополян-злодіїв через 30хв біля 6 маг ми б не застали.
на даний момент якщо побачите подібних клієнтів будьте обережними
дякую за фото
vitkov:
Детективна історія із щасливим кінцем. Проте, якщо крадіям вдалось втекти , значить інші також рано чи пізно позбудуться своїх велосипедів .
Висновок можна зробити один. Що звичайні тросики не забезпечують захист від крадіжки . Потрібно шукати інші захисти від угону
Замок для велосипеда
дихлофос:
--- Цитата: Erazel I-st від 30.08.2014, 08:51:05 ---Не буду розпалювати міжетнічну ворожнечу але чи не переселенці це зі сходу? Ну бо не вірю що це якісь організовані гастролери в пошуках ровериків. Такі ашани не крадуть.
--- End quote ---
в мене також така думка появилась, після багатьох факторів цієї справи...
Навігація
Go to full version