Загальний > ДТП

ОБЕРЕЖНО на тротуарах!

<< < (3/4) > >>

Oleg:

--- Цитата: Erazel I-st від 23.08.2014, 11:23:10 ---Можу дати при потребі 26 колесо. Надіюсь стане тобі туди. Поки ремонтується твоє то й на такому можеш поїздити  :)

--- End quote ---
Дякую, не було потреби, бо досить швидко зробили ))

Oleg:

--- Цитата: Сім самураїв від 23.08.2014, 15:43:01 ---заради справедливості мушу сказати шо 20 км за годину по тротуару поміж пішоходів це велика швидкість, котра ускладнює маневреність. особливо, якщо врахувати, що тротуар пішохідний і збоку є дорога. але ж по бруківці ніхто не хоче їхати, а по тротуару розсікати шумахери. це величезна проблема - як щоденний пішохід з дитиною кажу.

п.с. тему перейменовую.

--- End quote ---

Справа в тому, що пішоходів зовсім не було і 20 км./год. була адекватна швидкість, тим більше я встиг зупинитися перед ударом.

Вчора мав зустріч з тією дівчиною, вона ще раз вибачилася через неуважність і відшкодувала ремонт велосипеда. Виявилася дуже порядною людиною, що в наш час трапляється не часто (тому не буду наполягати на зміні теми:)

Стечкин:

--- Цитата: Oleg від 28.08.2014, 11:37:37 ---Справа в тому, що пішоходів зовсім не було і 20 км./год. була адекватна швидкість, тим більше я встиг зупинитися перед ударом.

Вчора мав зустріч з тією дівчиною, вона ще раз вибачилася через неуважність і відшкодувала ремонт велосипеда. Виявилася дуже порядною людиною, що в наш час трапляється не часто (тому не буду наполягати на зміні теми:)

--- End quote ---

короче це знак долі

хоч на каву запросив?

Avanar:

--- Цитата: Стечкин від 28.08.2014, 12:17:58 ---короче це знак долі

--- End quote ---

"Шляхи господні незбагненні"   :D

vitkov:
Дивлячись на те, як перейменували тему, Діло намічається серйозне..

Хоч скажіть де Ви катались  на велосипеді у той зловчасний час.

А то є ще багато, молодих ,нежонатих велосипедистів із досить вміру престижними роверами відомих світових брендів 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version