Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Як відновити акумулятор 18650

<< < (2/2)

Oleg:

--- Цитата: mix_g від 20.08.2014, 11:31:34 ---Я тоді щось не зрозумів)). Якщо в акумуляторах є плата захисту, то сам акум аж ніяк не міг надмірно зарядитись, чи я не правий?

--- End quote ---
по ідеї так, але ті китайські акуми не поймеш.., та плата захисту може бути від надмірного заряджання, захист від надмірного розряджання та інше...

Erazel I-st:
я не поняв, а зарядний що тупо подаэ 3,6 вольта і ніхріна не контролює?

Oleg:

--- Цитата: Erazel I-st від 20.08.2014, 17:33:17 ---я не поняв, а зарядний що тупо подаэ 3,6 вольта і ніхріна не контролює?

--- End quote ---
Тупо подає 4,2 вольта і якщо контролює, то мінімально. Акумулятори самі по собі почали працювати, але тепер їх на цілу ніч в зарядці не залишаю.

CepKo:
Якщо є контролер захисту, то в більшості випадків він відключає акум в 3 випадках: вихід акумулятора за верхню або нижню межу по напрузі (наприклад нище 3.2 і вище 4.3) і КЗ.
Тобто якщо зарядне заряджало його вище 4.3, то цілком імовірно що контролер відрубав акум (контроллер просто розмикає коло). А "включають" контроллери  батарею коли на них подається "правильна" напруга (знову ж наприклад в межах 3.2-4.3).
 Хоча в мене 2 зарядки і жодна з них не перезаряджає акуми. Вони заряджають до 4.2В, контролюючи струм заряду і коли струм падає майже до 0, то засвічується зелений індикатор. Зарядні самі звичайні китайські за 2-3$ з ебею

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version