ТехМайданчик > Ровери

Хочеться кататись а бюджет мінімальний.

<< < (3/5) > >>

Стечкин:
поясніть дурному стєчкіну яка радість купувати кота в мішку по інтернету?

шо, нема де в Тернополі і новий і бк купити за ті самі роші?

vitkov:
в Тернополі на беу  велосипеди ціни неадекватні . часто буває так  що краще чуть чуть доложити і купити новий 

Згідний . купляти беу велосипед по інтернету  не  пощупавши його це  дуже нерозумно .

Шукати треба по районаз області. Ті що возять велосипеди  ставлять адекватні ціни. Сьогодні в  Березовиці  були  люди  з Бучача продавали десь 14 велосипедів. Досить адекватні ціни і є що вибрати  реально і ціни прийнятні  .

Стечкин:

--- Цитата: Frol4ik від 23.08.2014, 15:47:40 ---що краще купити?
http://ivano-frankovsk.if.slando.ua/obyavlenie/velosipet-bulls-ID9Wpnr.html#81fc412385
http://ivano-frankovsk.if.slando.ua/obyavlenie/velosied-focus-IDaloZH.html#81fc412385
http://kolomyya.if.slando.ua/obyavlenie/ghost-3002se-size-22-IDa5wyW.html#8287b9f14e

і чи 3 набагато кращий за 2 попередні?

--- End quote ---

бо перші 2 сірі, а третій синій

в тебе шо - астигматизм?...

а щодо бк роверів - черговий раз повторяю для особливо тупих, які вперто вважають себе найрозумнішими і свято вірять шо за тисячу грн можна купити бк ровер який в магазині коштує тисячу євро і в такий спосіб всіх чорно об"їбати -
1. доведення бк ровера до нормального стану буде коштувати кілька раз так як за нього заплатив і може вийти дорожче чим новий
2. новий вел буде їздити дуже довго, якщо за ним доглядати
3. не роверист для ровера, а ровер для ровериста...

коли мені було десь років 23, я пару тижнів катав по Карпатах на ровері ХВЗ "Турист". мав той вел аж 8 передач, раму з дешевої неякісної сталі і жостку вилку.
бо не було тоді ні Інтернета, ні сайта ШПРИХА, де можна дурні речі питати

vitkov:

--- Цитата: Стечкин від 23.08.2014, 22:53:42 ---
бо перші 2 сірі, а третій синій

в тебе шо - астигматизм?...

а щодо бк роверів - черговий раз повторяю для особливо тупих, які вперто вважають себе найрозумнішими і свято вірять шо за тисячу грн можна купити бк ровер який в магазині коштує тисячу євро і в такий спосіб всіх чорно об"їбати -
1. доведення бк ровера до нормального стану буде коштувати кілька раз так як за нього заплатив і може вийти дорожче чим новий
2. новий вел буде їздити дуже довго, якщо за ним доглядати
3. не роверист для ровера, а ровер для ровериста...

коли мені було десь років 23, я пару тижнів катав по Карпатах на ровері ХВЗ "Турист". мав той вел аж 8 передач, раму з дешевої неякісної сталі і жостку вилку.
бо не було тоді ні Інтернета, ні сайта ШПРИХА, де можна дурні речі питати

--- End quote ---

Я думаю у ті часи  багатьох Шприхалів навіть небуло у планах  . А Чому так одразу  з неякісної сталі ХВЗ . У ті часи  був власником багатьох радянських велосипедів. Хотілось ровера і про якість ніхто навіть незадумувався ..

Якщо дуже хочеться кататись ,а бюджет малий, то немає чого  філософствувати і вибади показувати . Береться перший попавщийся велосипед по бюджету і в дорогу ..

Стечкин:
по самостійному складанню - якщо купувати всі складові, вийде щонайменш рази в півтора дорожче, ніж купити вже складений

це в нас прийнято, шо як сам собі складає ровер, то якесь бідне, пильним мішком прибите і долею скривджене.

в Європі-сшп власноручно збирають ровери лише люди, які реально уявляють, що саме вони хочуть.
тобто такий кастом людина збирає під свої особисті запроси і є при тому добре розуміється на роверах.
спочатку окремо купує раму, а потім все решта виходячи з власних уподобань
ще раз підкреслюю - такий ровер вийде набагато дорожчій ніж аналогічний вже складений в магазині

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version