ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
мій "маленький"
Erazel I-st:
--- Цитата: arhont від 06.12.2008, 14:22:32 ---шатуны: X17 ISIS
каретка: Shimano
--- End quote ---
Ти нічого не плутаєш? ІСІС то система Труатівовська, а в Шіновські каретки під квадрат/окталінк.
З.І. Хоча може окталінк і ісіс взаємозаміняємі, я з ними особисто справи немав.
--- Цитата: arhont від 06.12.2008, 14:22:32 ---втулка: Formula DHR 135
--- End quote ---
Ха, ну ти й даєш, у тебе втулка коштує як третина остальної комплектухи походу. Вона ж гривень 400 коштує. Нафіг таку дорогу ставив?
Винос я б радив коротший поставити. Довгі виноси кращі для КК. Для всяких "приколів" краще коротший винос. Тоді руль стає більш маневреним.
І ще одне, як показала практика в Гіли 7 року корона є дуже слабкою(2 з 3 поламались). Я б радив підшукувати якусь нову вилку потроху. Якщо з грошима туговато то можеш пошукати Дуро Д. Pаніше коштувала біля 600 грн.
arhont:
та ні,дьорт не катаю-в повітрі не дуже "комфортно" почуваюсь,та й механіка не позволяє,а як на такого професіонала як я і такого достатньо,а на рахунок вилки-я знаю,як на таку ціну досить непогано,хоча кращої звісно хочеться,але... А якщо в загальному я опирався на на надійність,а не фірму,а втулка мені обійшлась трохи дешевше... фотки шатунів і каретки виставлю трохи згодом... винос хочеться поміняти але не знаю чи колінами раму не потовчу ;D
Erazel I-st:
Не потовчеш. Просто прийдеться трішки більше рухаьтись. Шоб рудь за коліна не задівав.
arhont:
найкраща частина всього байку,працює безвідказно,дорого обійшлося,поте задоволений ;D ;D ;D
хто ще таким похвалиться
[долучення видалено користувачем]
Віталько:
А чим власне хвалитись?
Навігація
Go to full version