Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
П'яному дешевше їздити велосипедом
kita:
а якщо по тротуару під "цеглину" це також порушення?
switch:
Мені здається (беру по собі), що їздити по правилам простіше і швидше. Не скажу що я завжди і всюди скурпульозно їх дотримуюсь, буває що і проти шерсті їду по обочині чи по краю (якщо так виходить проїхати метрів 50 а обїжати по правилам - пів кілометра добрих), але якщо ти їдеш в потоці відповідно до розмітки і знаків - водію простіше зрозуміти твої маневри, відповідно і ти сам менше смикаєшся і оглядаєшся.
по телефону терпіти не можу говорити довше пів хвилини-хвилини і на ходу взагалі ігнорю дзвінок і перезвонюю сам коли маю можливість. Ну хіба що коли чекаю дзвінка про термінову справу - то можу підняти трубку на ходу.
Стосовно статті - по особистих спостереженнях можу припустити, що описана тим водієм ситуація дуже сильно перебільшена. Проте неадеквати на великах таки зустрічаються. Он на днях в Луцьку взагалі бачив чувака, який на перехресті спокійно проїхав між рядами на світлофорі і повалив через перехрестя на червоне...
YxTu:
я вже декілька раз вертався до дому(живу на Бамі) через кільце, що коло 6-го магазину по Галицькій і на Збаразьку, були там ДАІшніки і якось в них руки не доходили мене перепинити..
Я стараюсь дотримуватись правил, по максимуму, і іншим рекомендую.
mix_g:
мене саме більше бісить коли проти шерсті їде якийсь дідок а я йому на зустріч, так і хочеться колесом по чолі проїхати...
Ulka:
ДАЇшкни нехай "по чесному" штрафують автомобілістів і пішоходів, а тоді вже до роверів придумують штрафи.
А то правила є, але ніхто не викунує. Штрафи є - нікого не штрафують.
тут те саме буде >:D
Навігація
Go to full version