ТехМайданчик > Ровери

Поругайте вел

<< < (3/7) > >>

Стечкин:

--- Цитата: Earl від 31.07.2014, 21:57:31 ---Та за 3 шт грн ніби норм вел, не думав що ті тормози то така проблема

--- End quote ---

проблема саме в тормозах, які взагалі-то гальма
ну то я є дикий /////////// свінья, тому і називаю гальмо гальмом, а українські патріоти вперто називають гальмо тормозом, намет палаткою і тд

так шо проблема власне в тому шо тернопільські власники гідравлічних дискових гальм самі є гальмами, причому ж конкретними

нормально відрегульовані ві-брейки гальмують не гірше, а коштують мало не в 100 раз менше, реально менше важать і набагато простіше в обслуговуванні

за базар атвєчаю - мам ровер с дисковою гідравликою

Стечкин:
на тому велі бажано просто вилку на жостку змінити і будеш мав щестє
бо буде краще котити і на 2 кіла полегшає

Ruslan 75:
до речі таке питання (Стєчкіну) - на вібрейках справді вроді простіше, але якшо багато їздити чи не стирається обод...? от яка його максимальна життєздатність ....від дешевого китайського до нормального з хорошою ціною ????

наприклад 10000 км чи 5000 чи 20000 ....???? щось знаєш....бо деколи теж думаю що краще ві брейки чи дискові, з дисковими все зрозуміло....) а як з тими вібрейками ?... (тільки щось нормальне напиши) епітети про тварин не треба це не зоофорум)))))))))))

Ruslan 75:
між іншим

http://shpryha.te.ua/index.php/topic,9517.msg70947/topicseen.html#msg70947

вроді схожі гроші) а різниця - гарненький) новий на 99,99)

Стечкин:

--- Цитата: Ruslan 75 від 01.08.2014, 11:42:11 ---до речі таке питання (Стєчкіну) - на вібрейках справді вроді простіше, але якшо багато їздити чи не стирається обод...? от яка його максимальна життєздатність ....від дешевого китайського до нормального з хорошою ціною ????

наприклад 10000 км чи 5000 чи 20000 ....???? щось знаєш....бо деколи теж думаю що краще ві брейки чи дискові, з дисковими все зрозуміло....) а як з тими вібрейками ?... (тільки щось нормальне напиши) епітети про тварин не треба це не зоофорум)))))))))))

--- End quote ---

про стирання обода - за моє життя лише раз обід протерся за 5 років експлуатації
а ровери я частіше міняю ))

всі обода роблять в китаї і дешеві як не дивно служать довше

на поточний момент цін не знаю, а минулого року дешевше було обід поміняти ніж механічні дискові гальма поставити
за гідравлику краще не згадувати

і прохання зрозуміти правильно - в деяких випадках гідравлічні дискові гальма краще
але для пересічного юзера таки випадки надто рідко трапляються
я таки сподіваюся цього року з Попа Івана скотитися, але заради 2 годин чи варто купувати гальма дорожче ніж мій весь вел коштує?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version