Руслан! Та ти справжній марафономонстр(а то всі кажуть:от Скелетон -той їде!)
То ти досить непогано вдав , на такому"граті", сам і на дальняк.
Честь і хвала!
,-) .... та погода зараз гарна - то чому не катнутись!
...щодо того що сам їхав - знаєш зараз у всіх справ багато різних, клопотів - тому не до поїздок деколи...
...я поміняв картрідж, передню зірку (чи як там правильно) і задню зірку (така що на тріщотці ) - звук всю дорогу як на рибалці))
трохи їхалось, але не той ефект шо на гібриді чи найнері....
....набрав з собою кучу ключів, запасних деталей , і ще всього по трохи... як колись корак казав повний автономний модуль)) багажнік такий реально був гружений, я вже поняв чому колесо завжди дає 8 - десь на яму натрапляєш з тим грузом і всьо....
а потім доречі не їде....треба вміти регулювати шприхи....
...знаєш, хочу зрозуміти що комфортніше найнер чи гібрид на такі поїздки.... покащо сам для себе не зможу дати відповідь
гібрид - накат вроді класний і легше їде не втомлюєшся... найнером дужеееее комфортно їхати, але накат вроді не той що в гібрида (поїхати за фруктами на базар то на будь чому, а от на дальнячок то там все має роль....)
...знаєш чи міг скорше дистанцію проїхати - міг, але не набагато....багато факторів є від технічного стану ровера + ще 100 інших.
...там в тих місцях грибів багато - але треба натрапити вчасно, от і все) познайомився з лісниками - я тепер їм приношу корзину з грибами - вони перевіряють ті добрі ті ні і все ок - та й потроху сам вчусь розрізняти...але це небезпечно переплутати!
...планую маршрут Тернопіль - Кременець (гора Бона) - Онишківці (Джерело св.Анни) - Бережці - Почаїв - Тернопіль.... може хтось надумає...бо літо проходить потрохи...
такі справи.... планую за день 250 проїхати... і на цьому покищо зупинитись бо більше тут не має смислу дороги і все таке...
цікаво скільки по гарних дорогах на хорошому ровері можна проїхати .....може нам махнути в Польшу на неділю (на день) ?
...ок треба цю тему закрити, грибів не знайшов - пєчалька)