ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
поможіть з вибором
Vintage:
Добряче придивись на зубці задніх зірочок, яка у них форма, чи не подібна часом на "плавник акули" (попросту зношені ланцюгом).
vitkov:
Здається мені що почни виправляти проблему із заміни того ПІТУХА або вирівнювання. А клацає не зірка а сам переключатель . Щось похоже було у мене .
хоча стверджувати небуду. Проте любе вирішення проблеми починається із вирішення наявних неточностей. В даному випадку кривий крюк
mix_g:
--- Цитата: vitkov від 18.07.2014, 01:04:33 ---Здається мені що почни виправляти проблему із заміни того ПІТУХА або вирівнювання. А клацає не зірка а сам переключатель . Щось похоже було у мене .
хоча стверджувати небуду. Проте любе вирішення проблеми починається із вирішення наявних неточностей. В даному випадку кривий крюк
--- End quote ---
Тоді вирішив, купля півня
Дякую всім за небайдужість і поміч :)
Schults:
В мене була вібрація в ланцюгу на великих швидкостях, тобто на маленьких зірках, як вияснилось пізніше - поржавіли піни в звенах і ті шпильки давали такі неприємні звуки і відчуття. Заміна ланцюга вирішила всі проблеми...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
mix_g:
Ігор, дякую за підказку, в мене ж колись після необережного миття, на ланцюгу появились невеличкі сліди ржавчини
Навігація
Go to full version