ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

поможіть з вибором

<< < (2/2)

Vintage:
Добряче придивись на зубці задніх зірочок, яка у них форма, чи не подібна часом на "плавник акули" (попросту зношені ланцюгом).

vitkov:
Здається  мені  що почни виправляти  проблему із заміни того ПІТУХА або вирівнювання.  А клацає не зірка а сам переключатель . Щось  похоже було у мене  .
хоча стверджувати небуду. Проте  любе вирішення проблеми  починається із вирішення  наявних неточностей. В даному випадку кривий крюк

mix_g:

--- Цитата: vitkov від 18.07.2014, 01:04:33 ---Здається  мені  що почни виправляти  проблему із заміни того ПІТУХА або вирівнювання.  А клацає не зірка а сам переключатель . Щось  похоже було у мене  .
хоча стверджувати небуду. Проте  любе вирішення проблеми  починається із вирішення  наявних неточностей. В даному випадку кривий крюк

--- End quote ---
Тоді вирішив, купля півня
Дякую всім за небайдужість і поміч  :)

Schults:
В мене була вібрація в ланцюгу на великих швидкостях, тобто на маленьких зірках, як вияснилось пізніше - поржавіли піни в звенах і ті шпильки давали такі неприємні звуки і відчуття. Заміна ланцюга вирішила всі проблеми...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

mix_g:
Ігор, дякую за підказку, в мене ж колись після необережного миття, на ланцюгу появились невеличкі сліди ржавчини

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version