EXTREME > Фрірайд, Дьорт
WINTER 2008-2009 сезон відкрито!!!
rozdobko:
я вот майже через день катаю...прсото так попадає що непма з ким...або коли є з ким- мені не виходить...ось сьогодні покатав 2 годинки o^-o */\*
Andrizzio:
Катали нині o^-o - класно */\* , але як почало темніти то трохи вітряно стало. На лід шось побоялися виїхати хоча там всі вже ходять і на коньках катають. Один на ровері їздив по озеру - з пакетом на рулі - може хтось себе впізнає і признається ;D . Біля автошколи, де асфальтована площадка, видно сліди витягування машини з води :D :D :D - якийсь вулик відїхав десь метрів 10 і провалився ;D
Erazel I-st:
Я вчора зранку виїхав кататися. І через озеро катався, але без кулька на рулі, так що о певно не я був :). Загалом класно але душа вимагає чогось більшого, напевно тре буде поїхати в дендропарк і поспускатися по лижних схилах, бо просто поїздки по місту вже остогидли.
Dreamland:
1 січня виїхав по довколішніх селах прокататися - погодка морозяна та сонячна :) із задоволенням відкатав 40 км
bhagavan:
--- Цитата: Dreamland від 02.01.2009, 18:54:09 ---1 січня виїхав по довколішніх селах прокататися - погодка морозяна та сонячна :) із задоволенням відкатав 40 км
--- End quote ---
О, знамените сущинське дерево... і як воно снігами їздити? не носить?
Навігація
Go to full version