Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Проект Закону про велосипедний транспорт 08.07.2014

<< < (2/3) > >>

mix_g:
 *tramplin* аж вітер свище в вухах

YxTu:
треба роздруковку зробити і розповсюджувати...

Наприклад мені дуже не подобається коли на зустріч велосипедист по пішохідній рухається, до мене коли я в якості пішохода, а от попутній велосипедист який рухається ззаду це нормально але Закон є Закон !

Сам не одноразово по тротуару катаю лише через те що стан автодороги жахливий, і теж від цього не в захваті.

Щоб набути рівень розвинутої цивілізовано велосипедної країни пройде ще багато часу. 

Andrizzio:
нарешті можна по тротуару їхати офіційно, і як випив то на троліку додому  8) 8)

Erazel I-st:

--- Цитата: Andrizzio від 11.07.2014, 17:44:42 ---нарешті можна по тротуару їхати офіційно, і як випив то на троліку додому  8) 8)

--- End quote ---
Тепер можеш взагал ровер не брати - у тебе жодна поїздка без пива не обходиться  :D

switch:
До речі про їзду по тротуарах - там не все так просто. Якщо вчитатись - то виходить що по тротуару можна їхати не як завгодно, а "якомога ближче до правого краю проїзжої частини", тобто лівого краю тротуару. І рухатись, я так розумію, маєш в ту ж сторону, в яку рух по суміжній полосі проїзжої частини.
Грубо - їдеш в одну сторону - то по одному тротуару, а хочеш назад їхати - будь ласкавий переїдь на інший бік.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version