Загальний > Барахолка

наклейки для велосипеда -вилки,колёса.

<< < (3/9) > >>

switch:
та нема питань - попереджувальна то попереджувальна :)
я свою думку висловив і аргументи навів.

ПС: я не спорю - чувак робить реально класний дизайн наклейок. Яка була мотивація при розробці тієї серії, за яку я почав - ну це тільки йому відомо. І якщо це дійсно був закос під модні в свій час на сході колорадські лєнточки - то він цього і так не визнає. Тому ладно - хай будуть габарити. Якщо не габарити - то на його совість і спишем. Я би міг раді інтересу на ХТ в його темі запитати, чи не виникає в людей асоціації такі ж як в мене, но падлити не буду.

Кста про свастики і вишиванки - на тримільських орнаментах свастики валом. Вона запросто може зустрічатись і в вишивках - це древній символ, якщо орг бува досі не знав. Так що "оголтіла вата" його і справді може  "детектити", хоч ти і будеш доводити їй що це "просто вишивка", так само як тут "просто габарит" :)

Smitt:

--- Цитувати ---Я би міг раді інтересу на ХТ в його темі запитати, чи не виникає в людей асоціації такі ж як в мене, но падлити не буду.
--- End quote ---

По-моему добавить больше нечего.
Есть анекдот.
Сидит орёл, на самой высокой вершине Кавказа.
Скукота дикая, кругом одни горы, всё надоело.
Сидит он значит на горе и размышляет. На лево посмотриш - горы. На право посмотришь - горы.  А в жопу себя клюнуть - больно!

P.s.
А ленточки, колорады - это Вы зря! На такие темы, можете смело отправлятся на просторы You tube, там с ватой в лаптях, можно сутками зубы точить. Давайте с этим всем тут заканчивать, публичные выступления в таком градусе, Вам почёта не добавят. А если есть вопросы или желание пообщаться на политические темы, прошу в личку.

Smitt:
Оновлення вiд 07.10.

Smitt:
Скоро будет пополнение ассортимента.  Rock shox - BoXXer, Domain, Tora, / Marzochi, 888, 66, DJ1, DJ2, DJ3, DJ4, / Manitou - Black.

Smitt:
Оновлення вiд 24.11.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version