Мандрівки > Звіти
Результати змагань "Petrykiv CROSS - COUNTRY - 2014!"
mix_g:
--- Цитата: kosichkina1 від 30.06.2014, 20:19:48 ---так так))) рахуйте добре, бо мене спочатку зробили восьмою) ::)
--- End quote ---
як колись говорив мій тренер алкоголік з вільної боротьби, перед виїздом на змагання, "головне не перемога, головне участь" *kachok*
kosichkina1:
--- Цитата: mix_g від 30.06.2014, 20:48:54 ---як колись говорив мій тренер алкоголік з вільної боротьби, перед виїздом на змагання, "головне не перемога, головне участь" *kachok*
--- End quote ---
для мене це було важливо, тому що я їхала вперше і я випробовувала свої сили))) кжна секунда для мене важлива))) чим нижче місце, тим більша психологічна травма :D
vit:
Шось я чисто розлінився, треба було на спусках докручувати.
Аналіз над помилками зроблений. Запишусь на лекції та практичні заняття до Andrizzio та його команди.
Andrizzio:
--- Цитата: vit від 30.06.2014, 22:05:27 ---Шось я чисто розлінився, треба було на спусках докручувати.
Аналіз над помилками зроблений. Запишусь на лекції та практичні заняття до Andrizzio та його команди.
--- End quote ---
а я вирішив тепер крутити інтенсивніше, а то навантаження не витримую.
vit:
Мені тре яйці викачати чи шо, бо після того падіння маю якийсь страх згори їхати, а особливо перед поворатами торможу дико.
Навігація
Go to full version