ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Догляд за тросами

<< < (2/2)

Erazel I-st:
Ну так то напевно у тебе трос якраз спеціалізований. Я ж говорю про звичайні. І пробелму налипання пилу на масляні поверхні я знаю дужн добре. У мене задній аморт тече. Нижче нього на рамі суцільне болото.

Віталько:

--- Цитата: erazel від 05.06.2007, 16:56:06 ---Ну так то напевно у тебе трос якраз спеціалізований. Я ж говорю про звичайні. І пробелму налипання пилу на масляні поверхні я знаю дужн добре. У мене задній аморт тече. Нижче нього на рамі суцільне болото.

--- End quote ---

Всеодно недопираю яким censoredом в мене в кожух має попасти багно? Ту частину троса шо назовні я звичайно витер тряпком. Може то в тебе такі censoredові троси які розбухають, в мене нормальні :). Ну якшо вже розбухнуть то прийдеться купити нові і всьо ґґґ

Erazel I-st:
Якшо ти не зауважив то трос в кожусі рухомий і він періодчино вилазить і назад ховається у кожух. При налипанні болта на трос воно попадає в кожух. і так при кожному переключенні передач.

Віталько:

--- Цитата: erazel від 05.06.2007, 17:06:21 ---Якшо ти не зауважив то трос в кожусі рухомий і він періодчино вилазить і назад ховається у кожух. При налипанні болта на трос воно попадає в кожух. і так при кожному переключенні передач.

--- End quote ---

Ти хоч бачив шо в мене на тросах від того? спіціяльні censoredчиги ґґґ.

П.С. Ти написав 1111-те повідомлення

Віталько:
Цензор ти наш, тепер всі "censoredи" виправляти будеш? :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version