ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Допоможіть , будь ласка , розібратися новачку .

<< < (8/9) > >>

Vika:

--- Цитата: Сім самураїв від 15.05.2014, 16:14:19 ---під сидінням тонка труба, що називається підсидільною. вона призначена лише для сидіння і вертикального навантаження на неї. якщо вчепити на підсиділ - то є величезний ризик, що вона відломиться і впадете обоє.
тому тільки в рамну. в ту, що в неї входить підсидільна труба, але внизу.

--- End quote ---
Блін пояснюю як блондинка  :) мала на увазі саме ту трубу від рами .Ото з першим великом було мені щастя .прийшла ,який сподобався - взяла , яке крісло підійшло - вчіпили  і катаюся в задоволення нічим не парюся  .а тут вирішила вибирати з розумом  називається  :D

Сім самураїв:

--- Цитата: Vika від 15.05.2014, 17:11:03 ---Блін пояснюю як блондинка  :) мала на увазі саме ту трубу від рами .Ото з першим великом було мені щастя .прийшла ,який сподобався - взяла , яке крісло підійшло - вчіпили  і катаюся в задоволення нічим не парюся  .а тут вирішила вибирати з розумом  називається  :D

--- End quote ---
)) але тут два задоволення - від катання і від комунікації)
хоча від використання розуму зазвичай додаткова морока, згоден.

vit:

--- Цитата: vitkov від 14.05.2014, 17:37:52 ---Ось кілька ваірантів того що потрібно на даний час дівчині

--- End quote ---

На даний час дівчина не така висока як запропоновані ростовки, ну може джайнт, але то вже залежить від довжини ніг.

mira2007_00:
то де той Вова  має точку, скажіть і мені, будь-ласка.

vitkov:

--- Цитата: mira2007_00 від 31.05.2014, 00:09:40 ---то де той Вова  має точку, скажіть і мені, будь-ласка.

--- End quote ---

я перепитував також де із того всього я зрозумів що це тут. Але можу помилятися

Пане Стєчкін підтвердіть

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version