ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Допоможіть , будь ласка , розібратися новачку .
Vika:
--- Цитата: Сім самураїв від 15.05.2014, 16:14:19 ---під сидінням тонка труба, що називається підсидільною. вона призначена лише для сидіння і вертикального навантаження на неї. якщо вчепити на підсиділ - то є величезний ризик, що вона відломиться і впадете обоє.
тому тільки в рамну. в ту, що в неї входить підсидільна труба, але внизу.
--- End quote ---
Блін пояснюю як блондинка :) мала на увазі саме ту трубу від рами .Ото з першим великом було мені щастя .прийшла ,який сподобався - взяла , яке крісло підійшло - вчіпили і катаюся в задоволення нічим не парюся .а тут вирішила вибирати з розумом називається :D
Сім самураїв:
--- Цитата: Vika від 15.05.2014, 17:11:03 ---Блін пояснюю як блондинка :) мала на увазі саме ту трубу від рами .Ото з першим великом було мені щастя .прийшла ,який сподобався - взяла , яке крісло підійшло - вчіпили і катаюся в задоволення нічим не парюся .а тут вирішила вибирати з розумом називається :D
--- End quote ---
)) але тут два задоволення - від катання і від комунікації)
хоча від використання розуму зазвичай додаткова морока, згоден.
vit:
--- Цитата: vitkov від 14.05.2014, 17:37:52 ---Ось кілька ваірантів того що потрібно на даний час дівчині
--- End quote ---
На даний час дівчина не така висока як запропоновані ростовки, ну може джайнт, але то вже залежить від довжини ніг.
mira2007_00:
то де той Вова має точку, скажіть і мені, будь-ласка.
vitkov:
--- Цитата: mira2007_00 від 31.05.2014, 00:09:40 ---то де той Вова має точку, скажіть і мені, будь-ласка.
--- End quote ---
я перепитував також де із того всього я зрозумів що це тут. Але можу помилятися
Пане Стєчкін підтвердіть
Навігація
Go to full version