ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Допоможіть , будь ласка , розібратися новачку .
дихлофос:
--- Цитата: Vika від 13.05.2014, 21:39:48 ---Якби з такими була знайома то б сюди не писала :)
--- End quote ---
:)о, то ти не так тему назвала, перейменуй"познайомлюсь із молодим велодругом для катання по місту і району..." :)
а якщо серйозно, то хлопці зараз поприїжають з покатеньок і відпишуть про допомогу.
Стечкин:
--- Цитата: дихлофос від 13.05.2014, 21:52:40 --- :)о, то ти не так тему назвала, перейменуй"познайомлюсь із молодим велодругом для катання по місту і району..." :)
а якщо серйозно, то хлопці зараз поприїжають з покатеньок і відпишуть про допомогу.
--- End quote ---
саме так...
мій тел 0672080636, можу просто показати місце на базарі де дешевше продаються - там же є дитячи крісла - в магазині ті крісла мало не вдвічи дорожчі
ціна 200-250 доларів - не страшно дорого за новий вел з алюмінєвою рамою
сам на такому 4-ий рік катаю
Стечкин:
--- Цитата: Vika від 13.05.2014, 20:49:46 ---...батарея самсунга на порядок гірша від айфона . Нокії надійніші ніж мотороли .
Цей принцип на велосипеди не поширюється ?
--- End quote ---
не мав ні гнусмаса ні айфона
для мене єдина характеристика батареї - час роботи
якщо десь поїхав на місяць де нема розетки:
1. купи тел з батареєю поза 3000
2. візьми стару монохромну нокію і купи/позич до неї 2-3 батареї, вони стандартні
на велосипеди поширюється загальний інженерний принцип: чим простіше - тим надійніше
Vika:
Хлопці , а ви ,крім того , що джентельмени ще і жартівники :D
Стечкин , якщо просто показати місце , то навіть не зручно буде тебе(можна на ти ?) турбувати . :D
Чи були якісь проблеми з велом за 4 роки ? мінялося щось ? проблеми через форс мажор не рахуються , типу пробитих шин .
Стечкин:
--- Цитата: Vika від 13.05.2014, 22:23:57 ---Хлопці , а ви ,крім того , що джентельмени ще і жартівники :D
Стечкин , якщо просто показати місце , то навіть не зручно буде тебе(можна на ти ?) турбувати . :D
Чи були якісь проблеми з велом за 4 роки ? мінялося щось ? проблеми через форс мажор не рахуються , типу пробитих шин .
--- End quote ---
найбільша проблема - помити треба, бо не мив жодного разу
але мити ровера - дуже погана прикмета
мінялися гума і ланцюги, гальмівні троси і колодки, але там пробіг не менше 15 тисяч
решта працює
турбувати можна, все рівно кожен день там буваю
Навігація
Go to full version