ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Допоможіть , будь ласка , розібратися новачку .
Vika:
Стечкин ти молодець :) Поважаю таких людей . Але на що мені тоді орієнтуватися при покупці велосипеда ? тільки на зовнішній вигляд і призначення (типу гірський ,жіночий , міський ) ? Але ж бувають ньюанси наприклад , батарея самсунга на порядок гірша від айфона . Нокії надійніші ніж мотороли . Цей принцип на велосипеди не поширюється ?
дихлофос:
от мучають дівчину, сил моїх більше нема !!! >:D
ціну вєла (крім рами)ще формує навісне обладнання. колеса і вилка.
все що чіпають на раму буває початкового, любитильського і професійного рівня.
саме рівень начіпленного залізяччя відіграє роль в ціноутворенні.
я думаю, тобі не конче .щоб навісне було професіного рівня-старчить хороший любительський рівень. :)
Vika:
Дихлофос :D як я можу визначити хороший любительський рівень , якщо я навіть не знаю де в нього вилка ? мені не те що не конче щоб був проф рівень , він мені взагалі не потрібен . Просто хочеться рівень , на якому не прийдеться часто ремонтувати, так як ремонт велосипедів не зовсім моє покликання :) Ну і щоб не проржавів не прогнив поки мене в Тернополі не буде . я не хочу 28 передач і ще богзнає чого . Але і не хочеться такого , щоб після кожної поїздки його рачки ставити і думати , що там з ним не так :) якось так
дихлофос:
вот-вот, бери куогось із знатоків Тернополя і най поможуть вибрати і опробувати вєло, то й всі діла!
Vika:
Якби з такими була знайома то б сюди не писала :)
Навігація
Go to full version