файний ровер. колись в дитинстві в селі такий мав. Вельми накатистий - через свою моструозну вагу (принаймні в дитинстві він мені жуть який важкий здавався). Якщо при їзді з крутої гірки раптом злетить ланцюг - їзда може завершитись катастрофою - гальмо там в задній втулці, при крутінні педальок назад вмикається (втім - як і на цивільній Україні - самий православний ровер :-)). Взагалі - крутий ровер. Рама в нім складається.
Нічого страшного коли злетить ланцюг. Просто береш пхаеш взуттям об переднє колесо і тормозиш ногою.
Ціле дитинство відіздив на велосипедах СОВПРОМУ і ніразу небуло таких випадків, шоб злітав ланцюг ,коли треба гальмувати
Я починав іздити із Зайка 2 потім Школьнік . Арленка немав. Приізджав старший друг сусіда то все мені давав вчитися на Україні іздити, то я по під раму навчився їздити на великому дорослому ровері.
Радості було безмеж. Потім на день народження закінчивши 3 тій клас школи мені подарували батьки АИСТ ..То було дуже на ті часи круто, обода нікеліровані, бризговики також , колір рами синій перламутр. , шкіряне сідло, кобура для ключів шкіра..Тепер таке нероблять
Автівкою так першою не тішився як першим вже по серйозному дорослим велосипедом ..